Kraliçe Dizisinin Konusu ve Oyuncuları! İşte Kraliçe Dizisine Dair Merak Edilenler!

Kraliçe Dizisinin Konusu ve Oyuncuları! İşte Kraliçe Dizisine Dair Merak Edilenler!

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Burcu Özberk ile Gökhan Alkan’ın başrollerini paylaştığı Kraliçe dizisine dair araştırmalar giderek artıyor. Merakla beklenen dizisinin ne zaman yayınlanacağı en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan, yer aldıkları projelerine izleyiciler tarafından oldukça sevilen ve performansları beğenilen iki yetenekli genç oyuncu olarak kabul görülüyor. İki ismin de rol aldığı diziler, televizyon ekranlarında en çok izlenen ve dizi tarihine geçen yapımlar oluyor.

Kraliçe dizisi, şu sıralar dizi izleyenler tarafından en çok merak edilen yapımlar arasında yer alıyor. İki başarılı ismin başrollerini paylaştığı dizinin konusu ve ne zaman ekranlara geleceğine dair araştırmalar giderek artıyor. Burcu Özberk ile Gökhan Alkan’ın rol aldığı kraliçe dizisi, Quen Sugar isimli yapımdan uyarlandı.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA CEVDET MERCAN BULUNUYOR

640e030986b24717dc127187.webp

Kraliçe isimli dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan yer alıyor. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan ise, dizin başrollerini paylaşıyor. İki sevilen isme eşlik edece oyuncular arasında ise; Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Kolçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer yer alıyor.

22 MART’TA YAYINLANACAK

Merakla beklenen Kraliçe dizinin ilk bölümü 22 Mart günü ekranlara merhaba diyecek. Burcu Özberk ile Gökhan Alkan’ın başrollerine olduğu dizide, ülkenin en ünlü basketbolcusu olan Ateş karakterini Gökhan Alkan canlandıracak. Ateş karakterinin adının büyük bir skandala karışması ile başlayan olaylar dizide konu edilecek. Skandal nedeni ile Ateş karakterinin ve Burcu Özberk’in canlandırdığı eşinin hayatının alt üst olması izleyicilere aktarılacak. Şimdiden büyük merak uyandıran Kraliçe dizisinin ilk bölümü, iki ismin hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.