Kredi kartı borcu olanlara müjde! Borcunu ödemekte güçlük çekenlere de müjde!
Kemal Kılıçdaroğlu bugün son dakika bir açıklama yaptı ve kredi kartı borcu olanlara, icraya düşenlere, bankalara olan borcunu ödemekte güçlük çekenlere müjde verdi!
Cumhurbaşkanı Adayı bugün saat 23:00 sularında sosyal medya hesabı üzerinden kredi borcu olanlara, banka borcu olanlara, bankalara ödeyemediği için icraya verilmiş tüm vatandaşlara seslendi ve müjde verdi.
İktidara gelmeleri halinde, faiz bataklığına düşmüş vatandaşlarımızı kurtaracağını, kredi kartı borçlarını devlet hazinden karşılanacağını belirtti. Sıfır bir sayfa açma adına tüm vatandaşların borçlarını üstlenebileceğine dair bir takım mesajlar veren Kemal Kılıçdaroğlu şu açıklamaları yaptı;
*Zor durumda olduğunuzu biliyorum, borçlarınızı ödemekte zorluk çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki dosyaları da biliyorum.
“KESİN ÇÖZÜM GETİRECEĞİZ”
*İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğiz. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı devletimizin hazinesi bankalardan devralacak.
“BORÇLARI ÜSTLENECEĞİZ”
*Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Borç altında ezilen vatandaşlarımız için kolaylaştırıcı ödeme kolaylığı sunacağız.
*Kredi kartı borcunun sadece ana parası tahsil edilecek, bu da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek.
*Böylece halkımız faizin altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak.
“VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN”
*Sevgili yurttaşlarım 28 Mayıs artık bir seçimin ötesinde bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven, yarınını düşünen sandığa gelsin.