Kuveyt Türk harcamalarınıza 600 TL hediye edecek!

Kuveyt Türk harcamalarınıza 600 TL hediye edecek!

Evden bile çıkmadan hesabınıza para yatırılsın ister misiniz? Cevabınız eğer evet ise bu haberi mutlaka okumanız gerekiyor. 600 TL geri ödemeden faydalanabilmek için o bankalı olmanız gerekecek. Peki bu kampanyadan nasıl faydalanılır?

Kuveyt Türk müşterilerine müjdeli haberi duyurdu. Şubeye dahi gitmeye gerek kalmadan 600 TL’niz hazır dedi. Yapılan bu açıklamaların detayında ise bu fırsattan kimlerin nasıl faydalanacağı da yer alıyor. Siz de eğer bu 600 TL’ye sahip olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit. Şimdi haberimizin devamında Kuveyt Türk kampanyası hakkında merak edilen her şey sizlerle olacak…

Şubeye gitmeden paranız cebinizde olsun

Kuveyt Türk Bankası birçok kişiyi yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklama neticesinde banka müşterisi olan herkesin şubeye dahi gitmeye gerek olmadan 600 TL’ye varan İade fırsatından faydalanabileceğini duyurdu. Kuveyt Türk resmi internet sitesinden duyurmuş olduğu bu kampanyada 1 Şubat 2023 ile 31 Mayıs 2023 tarihine kadar görüntülü müşteri olan kişiler bu kampanyadan faydalanabilecek denildi.

Görüntülü görüşme yöntemi ile müşteri olan kişilerin yapacak oldukları ilk sağlam nakit kart harcaması için 200 TL iade alabilecekleri de duyuruldu. Bunun üzerine yapılan açıklamada otomatik fatura talimatı veren kişilerin de 50 TL kazanacağı da belirtildi. 200 TL ve üzeri yapılacak sağlam kart harcamalarında da 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL’ye kadar iade alınabileceği de duyuruldu. Bu kampanya ile Kuveyt Türk Bankası müşterilerini oldukça mutlu etti. Bu kampanyaya başvuru ise 30.000 kişi ile sınırlandırıldı.

Kuveyt Türk kampanyasına nasıl başvuru yapılır?

Kuveyt Türk Bankası yapmış olduğu 600 TL değerindeki kampanya için başvuruları 1 Şubat 2023 tarihinde açmıştı. Son başvuru tarihinin ise 31 Mayıs 2023 olmasından dolayı bu kampanyadan faydalanmak isteyenler harekete geçti. Kampanyadan faydalanmak için yapılması gereken bu tarihler arasında görüntülü görüşme yöntemi ile müşteri olmaktır.

İlk kez Kuveyt Türk müşterisi olacak bu kişiler için yapılan bu özel kampanyadan faydalanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekmektedir. son başvuru tarihinin de yaklaşması nedeni ile başvuru yapmak isteyenlerin çabuk olması gerekecek.