Market alışverişi yapacaklar koşun! Saatler kaldı! TEB market alışverişlerinde büyük indirim yapıyor

Market alışverişi yapacaklar koşun! Saatler kaldı! TEB market alışverişlerinde büyük indirim yapıyor

Market alışverişi yapacak olan vatandaşlara TEB indirim kazanma fırsatı sunuyor. TEB internet sitesi üzerinden bu kazanç için detayları açıkladı.

Market alışverişi yapacaklar koşun! TEB market alışverişlerinde büyük indirim yapıyor: Son dönemde yaşanan enflasyon yükselişi market fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Bir hayli düşen alım gücü nedeniyle vatandaşlar market alışverişlerini indirimli yapmanın yollarını arıyorlar.

Bankalar ise market alışverişinde kazanılacak bonus indirimlerini sunmaya devam ediyor. TEB internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirimde 175 TL'ye varan Bonus kazanma fırsatı sunuyor. Peki bu kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenler neler? Kampanyanın detayları neler?

KAMPANYANIN DETAYLARI

TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 1 Ocak 2023 tarihi ile 31 Ocak 2023 tarihleri arasında bonus üye işyerlerinden yapılacak olan hiç ikinci 300 TL ve üzeri market alışverişlerinizde 35 TL toplamda ise 175 TL bonus kazanma fırsatı sunulmaktadır. Bu fırsattan yararlanmak için yalnızca saatler kaldı.

whatsapp-image-2023-01-30-at-22-37-22.jpeg

Söz konusu kampanya 1-31 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Ayrıca bu kampanya market harcamalarınızda geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında bonus üyesi marketlerden yapacağınız her ikinci 300 TL ve üzeri harcamanıza 35 TL, toplam 175 TL bonus verilecektir. Kampanyada tüm işlemler 300 TL ve üstü harcamalar için geçerlidir.

Kampanyaya katılım sağladıktan sonra elde edilen bonuslar ise 6 Şubat 2023 ve 20 Şubat 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kullanılmayan bonuslar ise 21 Şubat 2023 tarihinde geri iade alınacaktır.

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya harcama yapmadan hemen önce CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya MARKET yazıp 4616’ya SMS göndererek katılmanız mümkündür.