Meltem Öğretmen 142 saat sonra kurtuldu ilk isteği çay oldu

Meltem Öğretmen 142 saat sonra kurtuldu ilk isteği çay oldu

Meltem Öğretmen'in enkazdan çıkarılmasından hemen sonra istekleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Meltem Öğretmen 142 saat sonra kurtuldu ilk isteği çay oldu - Meltem Öğretmen'in enkazdan çıkarılmasından hemen sonra istekleri sosyal medyada çok konuşuldu. Kahramanmaraş merkezli depremin en fazla etkilendiği şehirlerden birisi olan Hatay'da arama kurtarma çalışmaları koordineleri bir şekilde devam ederken ekiplerin de uzun uğraşları sonucunda Meltem Öğretmen enkazdan sağ bir şekilde çıkarıldı.

Meltem Öğretmen; Ekinci Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan 8 katlı Alya Uçar Apartmanı'nın enkazından 142 saat sonra kurtarmayı başarırken 32 yaşında ki Meltem Öğretmen'in de sağlık ekiplerine teslim edildiği bildirildi.

Meltem Öğretmen'in kurtarılma anlarının bire bir şahitlik eden Konya'lı görevli İsa Demir, "Konya'dan gelip gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Daha önce 2-3 bölgede çalışmıştık, son olarak buraya geldik. Ses geldiği ihbarı üzerine hareketli dakikalar yaşandı. Sesi gayet iyi geliyordu. Madenci arkadaşlar, duvarı delerek kendisine ulaştığında ilk isteği çay oldu. Bilinci yerinde ve sağlık durumu gayet iyiydi" dedi.