Meral Akşener'den SON DAKİKA açıklaması: İYİ Parti'nin adayı 'Mansur Yavaş' ya da Ekrem İmamoğlu'

Meral Akşener'den SON DAKİKA açıklaması: İYİ Parti'nin adayı 'Mansur Yavaş' ya da Ekrem İmamoğlu'

Dün yapılan Altılı Masa toplantısında aday belirlendiği ve pazartesi günü adayın belirleneceği belirtilirken öne çıkan ismin Kemal Kılıçdaroğlu olduğu yönündeydi. İYİ Parti Lideri Meral Akşener SON DAKİKA açıklama yaparak adayını duyurdu.

Türkiye 2023 seçimleri için gün saymaya başlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde 14 Mayıs'ta seçimin yapılacağına yönelik işaret vermiş ve muhalefet kanadınız da hareketlendirmişti.

Mera Akşener'den SON DAKİKA açıklaması: İYİ Parti'nin adayı 'Mansur Yavaş' ya da Ekrem İmamoğlu'- Seçim tarihinin tahmini belirlenmesi ile birlikte Millet İttifakı olan altılı masanın adayının kim olacağı tartışılmaya başlanmıştı. Dün Altılı Masa 12'inci kez bir araya geldi ve aday belirleme konusunda anlaşmaya oturdular. Görüşmenin sonunda yapılan açıklamada Altılı Masa'nın adayının pazartesi günü açıklanacağı belirtilmişti. Ancak İYİ Parti kanadında bu adayın kabul görmediği iddiaları dolanırken Meral Akşener bugün Genel İdare toplantısında son dakika açıklamaları yaparak altılı masa dağılıyor mu? soruları uyandırdı.

Meral Akşener yaptığı açıklamada, 5 Partinin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösterdiğini belirtirken İYİ Parti'nin buna katılmadığını dile getirerek Akşener, 'Biz, İYİ Parti olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdik' dedi.