Mesken Enerjisa elektrik faturası ödemesi yapan vatandaşlar: Duyuru yapıldı, 30 Nisan’a kadar…

Mesken Enerjisa elektrik faturası ödemesi yapan vatandaşlar: Duyuru yapıldı, 30 Nisan’a kadar…

Konut Enerjisa elektrik faturası ödemesi yapan vatandaşları ilgilendiriyor. Enerjisa internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile duyuruda bulundu. Söz konusu duyuruya göre, Papara’dan yapılan ödemelerde %10 kazanma fırsatı verilecek.

Evine elektrik faturası gelenler için önemli bir duyuru yapıldı. 30 Nisan 2023’e kadar Papara uygulaması üzerinden elektrik faturası ödeyenler %10 kazanma fırsatı elde edecekler.

Konu ile ilgili açıklamada şöyle denildi:

Papara ile yaptığımız iş birliği kapsamında tüm Enerjisa müşterileri Papara uygulaması üzerinden elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödüyor. Papara uygulamasından elektrik fatura ödemelerini gerçekleştiren Enerjisa müşterileri aynı zamanda %10 kazanma fırsatı yakalıyor. Her bir Papara kullanıcısı toplamda üç defa kampanyadan yararlanabilirken, tek seferde en fazla 20 TL kazanabiliyor. Kampanya kapsamında kazanılan tutarlar kullanıcıların Papara hesaplarına aktarılacaktır.

Kampanya Koşulları

Kampanya 30 Nisan 2023 tarihine kadar Papara platformundan gerçekleştirilecek Enerjisa fatura ödemelerinde geçerlidir.

Papara platformundan gerçekleştirilecek Enerjisa fatura ödemeleri ile %10 kazanç fırsatı sunulacaktır.

Her bir Papara kullanıcısı tek seferde en fazla 20 TL ve kampanya süresince en fazla toplam 60 TL kazanabilir.

Papara kullanıcıları bu kampanyadan en fazla 3 kere yararlanabilir.

Söz konusu kazanç, fatura ödeme işlemini takip eden 3 iş günü içinde Papara kullanıcısının Papara hesabına aktarılacaktır. İşbu kazanç Enerjisa faturalarında bir indirim teşkil etmez.

Gerçekleştirilen fatura ödemesinin iptal edilmesi durumunda kampanya kapsamında Papara hesabına aktarılan kazanım tutarı geri alınacak, hesap bakiyesinin uygun olmaması halinde ise ilgili tutar kullanıcının Papara hesabına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak için 444 4 372 numaralı Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilir ya da 0850 340 0 340 numaralı Papara Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.

Enerjisa Enerji A.Ş. ve Papara Elektronik Para A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.