Miçotakis'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir gece ansızın gelebiliriz sözlerine küstah cevap

Miçotakis'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir gece ansızın gelebiliriz sözlerine küstah cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'ın adaları silahlandırma çalışmalarına yönelik 'bir gece ansızın gelebiliriz' sözlerine Miçotakis'ten sert gönderme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir gece ansızın gelebiliriz sözlerine küstah cevap: Yunanistan Başbakanı Miçotakis Türkiye'nin aleyhine yaptığı konuşmaları ve tehditleri ile gündemde kalmaya devam ediyor. Bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sözlerine haddini aşan göndermelerde bulundu. Miçotakis, "Bir gece ansızın geleceğim diye övünenler, bir gece birdenbire uyanıp kendilerini acı bir gerçeğin içinde bulurlar." şeklinde konuştu.

Gayriaskeri statüde yer alan adaları silahlandırma çalışmalarına her daim devam eden Yunanistan sürekli Türkiye'ye karşı provoke tarzında ifadeler kullanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'ın adaları silahlandırma çalışmalarına yönelik "Bir gece ansızın gelebiliriz. Niye? Eğer ellerinde bu adalar var. Bu adalarda üsler var filan falan. Buralardan hareketle bize karşı bu tür böyle gayri meşru tehditler devam ederse sabrın da bir sonu vardır." şeklinde konuşarak Yunanistan'ın gövde gösterisine resti çekmişti.

BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'ın adalar konusunda yaptığı çalışmalara ilişkin sert bir dil ile resti çekti. Erdoğan "Adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye davet ediyorum, şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum. Yunanistan'ı tıpkı bir asır önce olduğu gibi pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden, söylemlerden ve eylemlerden uzak durması, aklını başına alması konusunda tekrar ikaz ediyoruz. Kendine gel" şeklinde konuşmuştu.

YUNANİSTAN BAŞBAKANI MİÇOTAKİS'DEN HADDİNİ AŞAN SÖZLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan'ın adaları silahlandırmaya çalışması ile ilgili yaptıklarına rest çekmişti. Bu sözlere karşılık olarak Yunanistan Başbakanı Miçotakis ise şu sözler ile göndermelerde bulundu; "Bir gece ansızın geleceğim diye övünenler, bir gece birdenbire uyanıp kendilerini acı bir gerçeğin içinde bulurlar" şeklinde konuştu.