Müge Anlı'dan Ümit Can Uygun'un iddialarına yönelik açıklama! Suçlamaları kabul etmiyorum

Müge Anlı'dan Ümit Can Uygun'un iddialarına yönelik açıklama! Suçlamaları kabul etmiyorum

Aleyna Çakır'ın ölümüyle suçlanan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun geçtiğimiz gün ormanlık alanda ölü bulundu. Uygun'un ailesi Müge Anlı'yı suçlarken Müge Anlı canlı yayında ilk açıklamayı yaptı.

Ankara'da, Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun (48), silahla başından vurulmuş halde dağlık alanda ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Gülay Uygun'un, intihar notu bırakarak yaşamına son verdiği belirlendi.

"NE YAPARSANIZ YAPIN BEN YOLUMDAN DÖNMEYECEĞİM"

Müge Anlı, Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümünün ardından aile tarafından hedef gösterilmesine yönelik yaptığı açıklamada, "Ne söylerseniz söyleyin, ne yaparsanız yapın ben bu yolumdan dönmeyeceğim" dedi.

GÜLAY HANIM GRUP KURMUŞ

Gülay Uygun'un şüpheli ölümünden kendisinin 'sorumlu' tutulmasıyla ilgili açıklama yapan Anlı, "Allah rahmet eylesin. Devletin kurumları önemli kurumlardır. Soruşturmayı ben onlara bırakma taraftarıyım. Devlet de soruşturmayı başlattı, müfettişleri görevlendirdi. Çok sayıda kız bizi aradı bununla ilgili.

Hatta 2 gün sonra da hanımefendinin ifadesi alınacakmış. Kızlar, 'Rahmetli hanım bize Whatsapp grubu kurdu. 'Benim hakkımda soru sorarlarsa iyi şeyler söyleyin' diye yazdı' dediler. Fakat konu onun üzerinde değilken dün şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Hep böyle bir tehdit var. Bu olayın ardından da yine suçlu olan ben oldum. Ben bu suçlamaları kabul etmiyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı