Nakit ihtiyacı olanlara TEB 36 ay vadeli 50 bin TL kredi veriyor!

Nakit ihtiyacı olanlara TEB 36 ay vadeli 50 bin TL kredi veriyor!

Kurban Bayramına sayılı günler kala, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsat sonunda geldi. Banka, 36 ay vade ile 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası ile tüm ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

TEB ile düşük faizli ihtiyaç kredisi çekmek artık çok kolay, Banka yeni kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldürmeyi yeniden başardı. Peki yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında faiz oranı ne kadar? İhtiyaç kredisi kampanyası için talep edilen şartlar neler? Türkiye Ekonomi Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili tüm detaylar işte sizlerle birlikte...

TEB yeni kampanyasını duyurdu

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak fırsat sunan banka, kampanya dahilinde müşterilerine cazip avantajlar sunmaya devam ediyor. Yapmış olduğu her kampanya ile adından oldukça söz ettiren banka, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldürmeyi devam ediyor. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurarak, 36 ay vade ile 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapacağını açıkladı. Üstelik kampanya dahilinde kredi kullanmak isteyen kişiler geri ödemeye ise 3 ay sonra başlayabilecek.

İhtiyaç kredisi için başvuru işlemlerini nasıl yapılabilirim?

Kampanyası dahilinde 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan TEB, düşük faiz oran ek olarak, 36 aya kadar vade imkanı sunacağını açıklayarak, geri ödeme için ise 3 ay imkan sunacağını açıkladı.

TEB aracılığıyla yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yaparak nakit ihtiyacına çözüm arayan kişiler uygun faiz oranına ek olarak uygun ödeme koşullarından yaralanabilmesi için tek yapması gereken şey, ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak olacaktır. İhtiyaç kredisi başvuru işlemlerini TEB şubeleri aracılığıyla ya da TEB’nın resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapabilecekleri gibi, mobil uygulama aracılığıyla da başvuru yapabilirsiniz. Başvuru işlemlerini tamamlayan kişilerin başvurusu onaylandıktan sonra talep edilen kredi tutarı anında hesaplarına yansıtılacaktır.

İhtiyaç kedisi ödemeleri ile ilgili size özel fırsatlardan yararlanmak için bankanın resmi internet sitesi üzerinden ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla daha kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz.