O bankadan 100 bin TL almak için T.C. kimlik numarası yetiyor!

O bankadan 100 bin TL almak için T.C. kimlik numarası yetiyor!

Nakde sıkışan kişiler için faiz indirimli ihtiyaç kampanyası duyuruldu. Piyasanın çok altında faiz sunan bir banka, kampanya detaylarına ilişkin açıklama yaptı. İşte o banka…

Bankaların müşterilerinin nakit ihtiyacını gidermek için sıklıkla sağladığı ihtiyaç kredileri, kolay onay mekanizması nedeniyle son dönemlerin en çok ilgi gören bankacılık hizmetleri arasındaki yerini almaya başladı. Özellikle eğitimden sağlığa kadar bireysel olan tüm ihtiyaçlar için kullanılmaya başlanmış olan ihtiyaç kredileri, kolay başvuru mekanizması sayesinde de vatandaşların dikkatini çeker hale geldi. Bugün ihtiyaç kredileri kampanyaları arasına bir yenisi daha eklendi.

Bankaların sıklıkla düzenlediği ihtiyaç kredileri kampanyaları arasına bir yenisini daha ekleyen ING Bank oldu. Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan ING Bank, özellikle yeni müşterilerine özel iki ayrı kampanya duyurdu. Kampanyalar kapsamında piyasanın en uygun faizini sunmaya başlamış olan ING Bank, kampanya şartlarını da açıkladı. İşte şartlar…

YENİ MÜŞTERİYE UYGUN FAİZ

o-bankadan-100-bin-tl-almak-icin-t-c-kimlik-numarasi-yetiyor-2.jpg

Düzenlediği kampanyalar ile dikkat çeken bankalardan biri olan ING Bank, bu ay itibariyle özellikle ihtiyaç kredilerinde sağladığı kolaylıklar ile dikkat çekmeye başladı. Bu kapsamda ilk kez ING’li olacak müşterilerine özel olarak faiz indirimine gitmiş olan ING Bank, ihtiyaç kredilerinde tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade ve yüzde 1,24’ten başlayan faiz oranlarıyla hizmet vereceğini duyurdu. Sadece yeni müşterilerine özel bir kampanya hazırlamış olan ING Bank, kampanyanın avantajlarını da bununla sınırlı tutmadı.

TURUNCU EKSTRALIYA NAKİT İADESİ

Dijitalden başvuru gibi çeşitli kolaylıklar sunan ING Bank, aynı zamanda kredi kampanyası kapsamında ödeme geri erteleme ve kişiye özel geri ödeme planları gibi esnek ödemeleri devreye aldı. Ek olarak hem yeni müşteri olup hem de aylık Turuncu Ekstra kartı ile harcama koşulunu yerine getirerek Turuncu Ekstralı olanlara, nakit iadesi gerçekleştirecek olan ING Bank, 20 bin TL’ye kadar olan tüm kredilerde nakit iadesi sağlayarak, faizlerin yüzde 0,99’a düşmesini sağlayacağını bildirdi. ING Bank’ın avantajlardan yararlanmak için mobil bankacılık ve internete bankacılığının kullanılabileceği öğrenildi.