Oğuzhan Uğur'dan seçim açıklaması! 'Alışılmışın çok dışında olacak' diyerek duyurdu

Oğuzhan Uğur'dan seçim açıklaması! 'Alışılmışın çok dışında olacak' diyerek duyurdu

Sosyal Medya Fenomeni ve şarkıcı Oğuzhan Uğur Sosyal Medya Hesabından BaBaLa TV Youtube kanalında naklen canlı yayında seçim sürecinin aktarılacağını duyurdu. Uğur, ayrıca seçim günü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Balyoz davası sebebi ile uzun yıllar hapis yatan Atilla Uğur'un oğlu ve Sosyal Medya'da siyasiler ile yaptığı 'Mevzular' youtube yayınları ile Türkiye'de genç siyasete yeni soluk getiren Oğuzhan Uğur'dan seçim gününe ilişkin flaş açıklamalar geldi.

1674882079871-maxresdefault.jpeg

Sosyal Medya Fenomeni ve Kahramanmaraş depreminde ünlü sanatçılar ile yaptığı yardım kampanyaları ile adından çokça söz ettiren Oğuzhan Uğur bugün yeni bir paylaşım yaparak seçim süreci hakkında anektotlar verdi.d4mbkq4xsaih60i.jpg

Uğur paylaşımında, 'Birçok farklı ve kolay grafik hazırlıyoruz. Aynı anda hem Anka, hem Anadolu Ajansı verileri, hem de parti genel merkezlerinden gelen veriler ekranda olacak. Bir de büyük ihtimalle asla saklayamadığım mimiklerim. Acı zamanlarda Babala’da nasıl kenetlenebildiğimizi tecrübe ettik. Bu bize “Seçim Özel” canlı yayını için ne kadar hazır olduğumuzu da gösterdi. Şimdiden binlerce gönüllümüz var. Her sandıktan haber alacağız. Konuklarımızın da desteğiyle alışılmışın çok dışında bir yayın olacak.' ifadelerini kullandı.