Okul tatili (15 tatil) uzatılacak mı?

Okul tatili (15 tatil) uzatılacak mı?

Türkiye'de birçok ilde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı 15 tatilin uzatılıp uzatılmayacağı öğrenciler ve veliler tarafından merak edildi. Peki 15 tatil uzatılacak mı?

Okul tatili (15 tatil) uzatılacak mı?: Türkiye genelinde yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı hala devam etmekte olan 15 tatilin uzatılıp uzatılmaması gündeme geldi. Bu konuda merakta olan öğrenciler ve veliler bu konuda araştırmalar yapmaya başladı. Peki 15 tatil uzatılacak mı?

Türkiye genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle 15 tatilin uzatılıp uzatılmayacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar tarafından yapılan araştırmalar devam etmekte olan 15 tatilin uzatılıp uzatılmayacağı yönünde oldu.

Okul tatilinin bitmesine çok az bir zaman kala beklenen kışın Türkiye'ye gelmesiyle olumsuz hava koşulları yaşanmaya başladı. Bu sebeple okul tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı gündeme geldi. Bu konuda veliler tarafından yapılan araştırmalar 15 tatil uzatıldı mı? Uzatılacak mı? şeklinde oldu. Peki 15 tatil yani okul tatili uzatılacak mı? İşte yanıtı..

OKUL TATİLİ UZATILACAK MI?

Türkiye'de yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı şu anda okul tatilinin uzatılması gündeme geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından kar uyarısında bulunuldu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada İstanbul Valisi Ali Yerlikaya hafta sonunda kar yağışının beklendiği açıklandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu iifadelere yer verdi;

"Kıymetli Hemşehrilerim, 16.00 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul'da; Cumartesi ve Pazar günü karla karışık yağmur beklenmektedir. Lütfen tedbirli ve dikkatli olalım! Gelişmelerden sizleri sürekli bilgilendireceğiz." şeklinde konuştu. Buna karşın resmi makamlardan henüz bu konuda bir net bir açıklama gelmedi.