Opel nisan ayına özel ticari araç fiyat listesini yayımladı! Combo, Vivaro, City Van...

Opel nisan ayına özel ticari araç fiyat listesini yayımladı! Combo, Vivaro, City Van...

Opel Nisan ayı ticari araç fiyat listesini güncelledi. Opel, Opel Combo, Vivaro City Van ve Vivaro Cargo güncellenen fiyat listesini kamuoyuna duyurdu. Opel, ticari araç almak isteyen kişilere fiyat listesi yayınlandı.

Konforlu sürüş ve işlevsel özellikleri ile oldukça tercih edilen ticari araç modelleri içerisinde hemen hemen herkesin ihtiyacına uygun modeller yer alıyor. Peki ticari araçların güncellenen fiyatları ne kadar oldu? Opel 2023 Nisan ayı ticari araç fiyat listesi ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Opel ticari araç fiyatlarında güncelleme uyguladı

Opel Nisan ayı ticari araç fiyat listesini güncelleyerek müşterilerinin hizmetine sundu. Opel, Opel Combo, Vivaro City Van ve Vivaro Cargo güncellenen fiyat listesini kamuoyuna duyurarak vatandaşların oldukça dikkatini çekti. Konforlu sürüş ve işlevsel özelliği nedeniyle oldukça çok tercih edilen ticari araç modelleri içerisinde hemen hemen herkesin ihtiyacına uygun modeller yer almaktadır.

Opel ticari araç denilince akla ilk gelen model içerisinde Combo, Vivaro oluyor. Opel Combo, küçük ticari araç tercih edenlerin ilk seçeneği olurken, Opel Vivaro, daha büyük bir ticari araç tercih edenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Opel ticari araç 2023 Nisan ayı güncel fiyat listesi

Opel ticari araç 2023 Nisan ayı fiyat listesi ise şu şekilde yer alıyor;

  • Opel Combo Cargo 1.5 102 HP Dizel MT6 Edition model: 464 bin 900 TL

  • Opel Combo Cargo 1.5 102 HP Dizel MT6 Elegance XL model ise: 523 bin 900 TL

  • Opel Vivaro Cargo 2.0 145 HP Dizel MT6 Edition XL modeli: 618 bin 900 TL

  • Opel Vivaro Cargo 2.0 145 HP Dizel MT6 Elegance XL modeli: 652 bin 900 TL

  • Opel Vivaro Cargo 2.0 180 HP Dizel AT8 modeli: 709 bin 900 TL

  • Opel Vivaro City Van 2.0 145 HP Dizel MT6 Elegance XL modeli: 757 bin 900 TL

Haberimizde yer alan ticari araç fiyatları, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlardır. Yapılacak kampanya ve opsiyon tercihlerine göre değişkenlik gösterebilir.