Otomatik ödeme talimatı verenler dikkat! Faturanız için para verilecek

Otomatik ödeme talimatı verenler dikkat! Faturanız için para verilecek

Kuveyt Türk Bankası, müşterilerine özel bir fatura ödeme kampanyası düzenliyor.

Bu kampanya kapsamında, elektrik, su, doğalgaz gibi faturalara otomatik ödeme talimatı veren herkes katılım sağlayabilecek ve her fatura için ödül kazanabilecek.

Kampanya Detayları ve Ödüller

Kuveyt Türk Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, kampanyaya katılan müşterilere her fatura için belirli bir tutarda ödül verilecek. İlk fatura için 50 TL, ikinci fatura için 100 TL, üçüncü fatura için ise 150 TL olmak üzere toplamda 300 TL'ye varan hediye kazanma şansı sunulmaktadır.

Kimler Katılabilir?

Kampanyadan Kuveyt Türk Mobil üzerinden bankaya 1 Ocak 2024 tarihinden sonra müşteri olanlar faydalanabilir. Kampanyaya katılım için, 19 Mart 2024 tarihinden sonra verilen ilk fatura talimatının en az 50 TL tutarında olması gerekmektedir. Ardından ikinci ve üçüncü fatura talimatlarında ise bu tutarlar sırasıyla 100 TL ve 150 TL olacaktır.

Kampanya Şartları ve Katılım Süreci

Kampanya 19 Mart 2024 - 31 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için en az 1 en fazla 3 adet fatura talimatı verilmesi ve talimatların otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir. Kampanyaya katılım ise 20.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk Bankası'nın düzenlediği bu kampanya, müşterilerine fatura ödemelerinde ekonomik bir avantaj sağlamaktadır. Kampanya detaylarına uygun olarak fatura talimatı veren müşteriler, belirtilen tutarlarda ödüller kazanabilirler. Kampanya şartlarına dikkat ederek katılım sağlayan müşteriler, faturalarını öderken aynı zamanda ödül kazanmanın keyfini yaşayabilirler.