Otomatik ödeme yapanlara 500 TL hediye! Faturalarınızı indirimli ödeyin!

Otomatik ödeme yapanlara 500 TL hediye! Faturalarınızı indirimli ödeyin!

Halkbank, mobil bankacılık aracılığıyla faturalarını düzenli olarak ödeyen herkese 500 TL hediye para sunuyor. Kampanya kapsamındaki detaylar ve katılım şartları açıklandı.

Bankanın otomatik ödeme talimatlarına özel bu fırsatla, kullanıcılar hem pratik bir şekilde faturalarını ödeyebilecek hem de ödül kazanma şansını yakalayacak.

500 TL ParafPara Kazanma Fırsatı!

Halkbank'ın yeni başlattığı kampanya, 3-30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılan her yeni otomatik fatura talimatı veren kişi, toplamda 500 TL ParafPara kazanma şansı elde edecek. ParafPara'lar, birçok anlaşmalı işyerinde geçerli olup, kullanıcılarına alışverişlerinde indirimli veya ücretsiz avantajlar sağlayacak.

Katılım Şartları ve Detaylar

Kampanyaya katılmak için 30 Haziran 2024 tarihine kadar Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamak veya "FATURA" yazıp 3404'e SMS göndermek gerekiyor. Ardından bireysel kredi kartından veya Halkbank'ta kayıtlı vadesiz hesaptan otomatik fatura talimatı vermek yeterli olacak.

Kampanya Detayları

  • Kampanyaya katılmadan önce mutlaka kayıt yaptırılması gerekiyor.
  • Her yeni otomatik fatura talimatı başına 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanılacak.
  • Kazanılan ParafParalar, 10 Temmuz 2024 tarihinde verilen talimata göre ilgili kredi kartına veya vadesiz hesaba yüklenecek.
  • İptal edilen ve yeniden verilen talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecek.
  • Yüklenen ParafParaların geri alınmaması için talimatların 6 ay boyunca düzenli olarak ödenmesi gerekiyor.

Kolaylık ve Avantajlar

Halkbank müşterileri, Halkbank Mobil uygulaması veya İnternet Şubesi üzerinden hızlıca otomatik fatura ödeme talimatı verebilirler. Bu kampanya ile faturalarını düzenli olarak ödeyenler, hem ödüller kazanacak hem de nakit avans faiz oranlarından etkilenmeden avantajlı alışveriş imkanlarından faydalanabilecekler.

Daha fazla bilgi ve kampanyaya katılım için Halkbank resmi web sitesi'ni ziyaret edebilirsiniz.