Polis memuru aldığı ödülü şehit ailesine bağışladı

Polis memuru aldığı ödülü şehit ailesine bağışladı

Polisten örnek davranış. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Ödüllendirme Komisyonu Şubat ve Mart ayları içerinde başarılı çalışmalarından dolayı 19 polisi, çeyrek altınla ödüllendirdi. Çeyrek altınla ödüllendirilen polis memuru Ahmet Bayındır, aldığı ödülü şehit

İl Emniyet Müdürlüğü Ödüllendirme Komisyonu, 6 Nisan'da toplanarak şubat ve mart ayı içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı 19 personeli ödüle layık gördü. Ödüle layık görülen aralarında komiser yardımcılarının da bulunduğu 19 polise, çeyrek altın verildi.

Polis Evi Toplantı salonunda yapılan ödül töreninde başarılı polisleri kutlayan Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, "Bugün buraya özelikle mesleki üniforması altında başarı sağlayan arkadaşlarımızı ödüllendirmek için toplandık. Olayları bire bir takip eden arkadaşların diğer arkadaşlara da örnek olması açısından içlerinden seçtiğimiz başarılı arkadaşlarımızı ödüllendirdik. Özellikle mesleğe yeni başlayacak olanların örnek alabilecekleri büyükler olacaklar. Terör olayları günümüzde sivil ve görevli gözetmeksizin masum insanlara zarar veren tehlikeleri göz önüne alındığında mesleki olarak ödüle layık görülmeleri ayrı bir önlem arz etmektedir. Başarılı arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum" dedi.