Pursaklar’da Siyer-i Nebi Yarışması yapıldı

Pursaklar’da Siyer-i Nebi Yarışması yapıldı

Pursaklar Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Siyer-i Nebi Bilgi Yarışmasında' hem öğrenciler hem de veliler birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Birinci olan öğrenciler tablet, veliler ise gram altın kazandı.

Pursaklar Belediyesi, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlediği Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması finali renkli anlara sahne oldu. Programa Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen yarışmada bir hafta boyunca değişik kategorileri aşarak finale kalan veliler ve öğrenciler kıyasıya yarıştı. 16 okulun katıldığı öğrenci ve veli finalinde Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu birinci, Özel Nene Hatun Ortaokulu ikinci ve Saray Ortaokulu üçüncü oldu. Birinci olan öğrencilere tablet, ikincilere kol saati, üçüncülere ise MP4 ve Kulaküstü Kulaklık Pursaklar Belediyesi tarafından hediye edildi. Veli kategorisinde ise Saray İmam Hatip Ortaokulu birinci, Saray Ortaokulu ikinci ve Feride Bekçioğlu Ortaokulu üçüncü oldu. Birinci olan velilere gram altın, ikinci olan velilere kol saati, Riyaz’üs Salihin ve İlmihal hediye edildi. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencileri ve velileri tebrik edip hediyeleri verdi.