Ramazana özel “kâr payı ve masraf olmadan” 10 bin TL finansman desteği verilecek!

Ramazana özel “kâr payı ve masraf olmadan” 10 bin TL finansman desteği verilecek!

Albaraka, 3 ay ertelemeli ve 6 ay vadeli 10 bin TL Hoş Geldin Finansmanını duyurdu. Albaraka Pratik Finansman Kart başvurusu nasıl yapılır? Detayları haberimizde….

Ramazan ayı boyunca geçerli olan kampanya ihtiyaç sahibi olana vade farksız ve ertelemeli finansman fırsatı sunuyor. Paylaşılan kampanyanın detaylarında özellikle bu desteğin Karzı Hasen olarak kullanılabileceğini bu nedenle masraf ve kâr payı alınmayacağı ifade edildi.

Ramazan ayına özel tasarlanmış bu yeni finansman paketi yalnızca dijital banka müşterileri için geçerli oluyor. Üstelik ilk kez başvuracakları özel 10 bin TL limitli olarak sunulan kredi kartı sayısız sektörde rahatlıkla kullanılabiliyor. Yapılacak harcamaların tek seferli ya da aşamalı olarak yapılabilmesi kolaylaştırıldı.

Albaraka Ramazan desteği kapsamında online başvuruya özel 10 bin TL limitli olarak Pratik Finansman Kart gönderimi sağlıyor. Pratik Finansman Kart kullanılarak mobilya, okul, sağlık, kırtasiye, teknoloji başta olmak üzere oto, ulaşım, beyaz eşya sektörlerinde harcama yapılabiliyor.

ALBARAKA 10 BİN TL PRATİK FİNANSMAN KART KAMPANYASI NEDİR?

Vade farksız 10 bin TL finansman desteğinden faydalanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor. Kampanya 30 Nisan tarihine kadar müşteri hesabı oluşturanlar için geçerli olacaktır. Albaraka Mobil uygulaması içerisinde yer alan “Müşteri olmak istiyorum” adımı kullanılarak görüntülü görüşme yoluyla hesap açılışı gerçekleştirilmelidir.

ALBARAKA 10 BİN TL PRATİK FİNANSMAN KART KATILIM ŞARTLARI

ramazana-ozel-kar-payi-ve-masraf-olmadan-10-bin-tl-finansman-destegi-verilecek-2.jpg

10 bin TL finans desteğinden 3 ay ertelemeli ve 6 ay vade fırsatı ile yararlanılabilir. Kampanya dönemi boyunca her kullanıcı yalnızca bir kez faydalanabiliyor. 18 yaş üstü tüm müşteriler aylık gelir üzerinden değerlendiriliyor. Banka politikası çerçevesinde başvuru yapan müşterinin ön değerlendirmesi yapılarak sms ile bilgilendirme sağlanıyor.

ALBARAKA 10 BİN TL PRATİK FİNANSMAN KART BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Albaraka Pratik Finansman Kart başvurusu yapmak isteyenler şu adımları takip etmelidir:

  • Albaraka Mobil uygulamasına giriş yapınız.
  • “Kampanyalar” menüsüne gidiniz.
  • “Vade farksız 10 bin TL” kampanyasına tıklayınız.
  • Kampanya kodunu alınız.
  • “İşlem” menüsüne geçiniz.
  • “Pratik Finansman Kart” sayfasına giriş yapınız.
  • Dijital müşteriye özel “Pratik Finansbank Kart” seçeneğini işaretleyiniz.
  • Elde edilen kampanya kodunu bu alana girerek, taksit sayısını ve belirli miktar belirleyerek kart başvurusunu tamamlayabilirsiniz.