Renault 165 bin liradan başlayan fiyatlarla ayakları yerden kesecek! Garantili 2.el araba satışı ilanları

Renault 165 bin liradan başlayan fiyatlarla ayakları yerden kesecek! Garantili 2.el araba satışı ilanları

Araç sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yükselen sıfır araç fiyatları nedeni ile ikinci el araçlara yönelirken Renault garantili ikinci el araç satışı için yeni ilanlar yayımladı.

Renault 165 bin liradan başlayan fiyatlarla ayakları yerden kesecek! Garantili 2.el araba satışı ilanları - İlk olarak pandemi döneminde fiyatlarında rekor yükseliş yaşanan araç fiyatları eski normale dönüş beklentilerini boşa çıkartarak yükselişini sürdürmüştü.

Pandemi döneminde ilk olarak fabrikaların yasaklar nedeni ile uzun süreli kapalı kalması, sonrasında ise tedarik zincirinin bozulması ve peşinden yaşanan çip krizi ile araç fiyatları rekor seviyelere ulaşmıştı. Pandemiden sonra düşmesi beklenen araç fiyatları stok sorunu, enflasyon ve döviz kurunda yaşanan yükseliş gibi nedenlere bağlı olarak düşmek bir yana daha da atmıştı.

RENAULT İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI İLANLARI YAYIMLANDI!

Yükselen araç fiyatları nedeni ile en ucuz sıfır araç fiyatı 400 bin TL bandına dayanırken bu da insanları ikinci el araçlara yönlendirmişti. 2.el araç fiyatları da gelen taleple artarken pandemi döneminde yaşanan stok sorunu nedeni ile bazı modellerde ikinci el araç fiyatları sıfır fiyatını dahi geride bırakarak büyük bir şok yaşanmasına neden olmuştu.

ikinci-el-araba-ilanlari.jpg

Yayımlanan ilanlar kapsamında Renault, Peugeot, Fiat, Volkswagen, Ford gibi farklı pek çok markaya ait modelde düşük fiyatlar ve garantili ikinci el araç satışı imkanı sunuluyor. Örneğin 2008 model Fiat Albea Sole model araç 165 bin liraya satışa sunulurken 2004 model Fiat Marea sedan model araç 177 bin 500 TL satış fiyatı ile alıcısını bekliyor. 2006 model Peugeot 206 model aracın satış fiyatı ise 217 bin 500 TL olarak belirlenmiş durumda.

RENAULT İKİNCİ EL ARAÇ NASIL ALINIR?

Renault tarafından satışa sunulan ikinci el araçlar için ilanlar kurumun resmi internet sitesi üzerinden yayımlanmakta olup renault2 Com sitesinde yayımlanan her ilanda satış fiyatı ve aracın özellikleri gibi bilgilere detaylı bir şekilde yer veriliyor. İlanların detay bölümünde satışın yapılacağı yetkili Renault şubesi ve telefon bilgilerine yer verilmekte olup bu iletişim bilgileri üzerinden alım yapılabilmektedir.