SGK vatandaşlara duyurdu: Deprem nedeniyle ertelendi!

SGK vatandaşlara duyurdu: Deprem nedeniyle ertelendi!

Deprem nedeniyle alınan kararlar vatandaşlara duyuruluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) bu kapsamda sosyal medya üzerinden önemli bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, 30 müfettiş yardımcısı alımına ilişkin 4-5 Mart tarihlerinde yapılacak olan yazılı gi

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle alınan kararlar açıklanıyor. SGK bu kapsamda yeni duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, 30 müfettiş yardımcısı alımına ilişkin 4-5 Mart tarihlerinde yapılacak olan yazılı giriş sınavının ertelendiği bildirildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Bakanağımızda istihdam edilmek üzere 30 müfettiş yardımcısı alımına ilişkin 4-5 Mart 2023 tarihlerinde yapılacak olan yazılı giriş sınavı, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle sonradan belirlenecek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yazılı sınav tarihi Başkanlığımız internet sitesinde (https://www.sk.gov.tr) daha sonra duyurulacaktır. Adaylara ye kamuoyuna önemle duyurulur.

Fatura/reçete teslim süresi uzatıldı

SGK fatura/reçete teslim sürelerine ilişkin olarak da bilgilendirmede bulundu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Deprem bölgesi dışında kalan diğer illerde Kurumumuzla protokollü/sözleşmeli olarak faaliyet gösteren tüm sağlık hizmeti sunucularının Ocak-2023 dönemine ilişkin fatura/reçete teslim süresi 28 Şubat 2023 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.