Show nitelikli yemek yardımının ardından elini cebine attı! Nusret Gökçe AFAD'a yaptığı bağış miktarını açıkladı!

Show nitelikli yemek yardımının ardından elini cebine attı! Nusret Gökçe AFAD'a yaptığı bağış miktarını açıkladı!

Türkiye’de başlamış olduğu şeflik kariyerini kısa süre içerisinde geliştirerek yurt dışına açılan Nusret Gökçe, depremzedeler için kullanılmak üzere AFAD’a bağış yaptığını açıkladı.

6 Şubat Pazartesi günü biri sabaha karşı diğeri ise öğle saatlerinde olmak üzere meydana gelmiş olan iki büyük depremin ardından yaklaşık olarak 12 gün geçti. Bu 12 günlük süreç içerisinde deprem bölgelerinin tamamına gerek yurt içinden gerek ise yurt dışından tırlar dolusu yardım malzemeleri gönderildi. Depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılayabilmek, yaralarına bir nebze olsun merhem olabilmek adına milyonlarca kişi elini taşın altına koyarken geçtiğimiz gece de 8 televizyon kanalının ortak yayınında Türkiye Tek Yürek ismi verilen bir bağış kampanyası düzenlendi.

Bağış kampanyasına tanıdık tanımadık bir sürü isim destek verirken dünyaca ünlü şef Nusret Gökçe’nin kampanya kapsamında telefona bağlanmamış olması dikkatlerden kaçmadı. Deprem felaketinin hemen ardından şahsına ait olan markası ile deprem alanlarında yemek dağıtımının yapılmasını sağlayan Gökçe’nin bağış miktarı merak konusu olurken konuya ilişkin açıklama ilk ağızdan geldi. Ünlü şef, Instagram hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda AFAD’a bağış yaptığını bildirdi.

ÖNCE ELEŞTİRİLDİ!

show-nitelikli-yemek-yardiminin-ardindan-elini-cebine-atti-nusret-gokce-afada-yaptigi-bagis-miktarini-acikladi.jpg

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin 10 ilde can kayıplarına sebep olmasının hemen ardından yüz binlerce depremzedenin de sokakta kalmış olduğu ve acil ihtiyaçlardan birinin de yemek ihtiyacı olduğu öğrenilmişti. Bu bilginin hemen ardından seyyar mutfağını deprem bölgesine gönderen ve yemek hizmetinin depremzedelere ulaştırılmasını sağlayan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram hesabından o anlara ilişkin görüntüleri paylaşmıştı. Paylaşımına “Kişi sayısı limitsiz” notunu düşen Gökçe, sosyal medya kullanıcıları tarafından show yaptığı iddiası ile oldukça ağır eleştirilmişti.

YARDIM MİKATINI DUYURDU!

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir videolu paylaşım yayınlayan Nusret Gökçe, 50 milyonu aşkın takipçisinin anlayabilmesi adına paylaşımında İngilizce altyazıyı aktif etti. Deprem bölgelerinde kullanılmak üzere AFAD’a bağış yaptığını belirten ünlü şef, toplam bağış miktarının 25 milyon TL olduğunu açıkladı. Gökçe’nin yüksek bağış miktarı, sosyal medya kullanıcıları tarafından takdir edildi.