Sıfır faizli taksitli 10 bin TL kredi verilecek! Şartlar açıklandı!

Sıfır faizli taksitli 10 bin TL kredi verilecek! Şartlar açıklandı!

Garanti BBVA bankasından sıfır faizli kredi kampanyası! Garanti BBVA bankası resmî web sitesi üzerinden sıfır faiz ve taksit fırsatları ile ilk defa müşterisi olacak vatandaşlara nakit avans vereceğini duyurdu.

Garanti BBVA bankası resmî web sitesi üzerinden yeni müşterilerine özel bir kampanya paylaştı. Paylaştığı kampanya detaylarında ilk defa kendi müşterisi olacak kişilere sıfır faizle nakit avans vereceğini açıkladı. Garanti BBVA’dan duyurulan bu cazip fırsatlar ile nakit avans almak isteyen müşterileri için tüm detaylar haberimizde…

Garanti BBVA bankasından cazip fırsatlar ile kredi imkânı

Geçtiğimiz günlerde Garanti BBVA bankası bir kampanya haberini duyurdu. Bu kampanyasını resmî web sitesi üzerinden duyuran Garanti BBVA ilk defa müşterisi olacaklara faizsiz nakit avans vereceğini belirtti. Kampanya detaylarını ve şartlarını da resmî web adresi üzerinden duyuran Garanti BBVA bankası başvuruların mobil şube üzerinden olması gerektiğini vurguladı.

Garanti BBVA bankasının yayımladığı kampanyaya göre Garanti BBVA Mobil şube üzerinden müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerine özel nakit avans kampanyası olduğunu duyurdu.

Garanti BBVA, Mobil üzerinden müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin sıfır faizle 6 aya kadar taksit imkânı ile nakit avans kampanyasından yararlanabileceklerini belirtti.

Garanti BBVA, nakit avansın ise en fazla 6 ay taksitle 10.000 TL’ye kadar alınabileceğini 10.000 TL üzeri ve 6 aydan fazla vadeli avanslarda miktarın tamamına güncel faiz oranını yansıtacağını belirtti.

Garanti BBVA kampanyasına katılım şartları neler

Garanti BBVA resmî web sitesi üzerinden yayımladığı nakit avans kampanyasının açıklamalarında bazı katılım şartları da belirtti. Garanti BBVA bu şartların ilki olarak müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için müşteriliklerini ve kart başvurularını Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlamaları gerektiğini duyurdu.

Başvurularını mobil üzerinden tamamlayamayan ve şubeler üzerinden tamamlayanların bu kampanyadan faydalanamayacaklarını da belirtiyor. Yine kampanyadan yararlanabilmek için kart başvurusunun onaylanmış olması ve kart şifresinin belirlenmiş olması gerektiğini vurguluyor.

Kart başvurusu onaylanmış ama kart şifresi belirlenmemiş kişilerinde kampanyadan faydalanamayacağını belirtiyor. Detaylı bilgi için Garanti BBVA web sitesini ziyaret edebilirsiniz.