Sıfır ya da ikinci el araç sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor! Uygun oranlı taşıt kredisi!

Sıfır ya da ikinci el araç sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor! Uygun oranlı taşıt kredisi!

Sıfır ya da ikinci el bir araba almak isteyenleri yakından ilgilendiren haber Yapı Kredi Bankası tarafından geldi. Yapı Kredi Bankası taşıt kredisinde uygun oranlar sunacağını açıkladı.

Sıfır ya da ikinci el araç almak isteyen fakat bütçesi yeterli olmayan kişiler için Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi kampanyasını resmen duyurdu. Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi kampanyası ile ilgili tüm detaylar işte sizlerle...

Yapı Kredi’den uygun oranla taşıt kredisi kampanyası

Yapı Kredi, sıfır veya ikinci el araba almak isteyen kişiler için yeni kredi kampanyası başlattı. Taşıt kredisi kampanyasına başvuru yapmak ise oldukça kolay Yapı Kredi resmi internet sitelerinden ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından kısa süre içerisinde taşıt kredisi başvurusunda yapabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterileri, Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden ya da şubelerinden kredi başvurusunda bulunabilir ve krediyi anında alabilirler. Kredisi onaylan kişiler istediği şube üzerinden ya da anlaşmalı bayilerden kredi ödemesinden yararlanabilirler.80889.jpg

Yapı Kredi müşterisi olmayan kişiler ise Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinden “Şimdi Başvur” tıklayarak Taşıt Kredisi başvurusunda bulunabilirler. Ayrıca isteyen kişiler, Yapı Kredi Mobil’i indirerek video işleme asistanına aracılığıyla da Yapı Kredi üyesi olabilir kefilsiz, ekspertiz işlemler ile 12 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilir.

Yapı Kredi taşıt kredisi kampanya şartları neler?

Yapı Kredi taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak için başvuru işlemler sırasında istenilen belgeler ise şu şekilde;

Kimlik fotokopisi, sıfır taşıtlar için proforma fatura, ikinci el taşıtlar için araç ruhsatı ya da geçici ruhsat belgesi gerekmektedir. Araç kredisi başvurusu durumuna göre bazı durumlarda gelir belgesi de istenebilir. Şayet, krediniz gelir belgesi ibraz etmeden onaylanırsa, ek belge talep edilmez.

Taşıt kredinizin tutarları, sıfır araçlar için aracın fatura değerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ayrıca 2. el araçlar için ise aracın kasko değerine göre kredi tutarı değişkenlik gösterebilir.

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi vade oranları ise şu şekilde yer alıyor;

  • 0-400.000 TL aralığındaki krediler için tutarın %70’ine kadar en fazla 48 ay vade imkanı sunulmaktadır.
  • 400.000,01 ila 800.000 TL aralığındaki krediler için tutarın %50’sine kadar en fazla 36 ay vade fırsatı sunmaktadır.
  • 800.000,01 ila 1.200.000 TL aralığındaki krediler için tutarın %30’una kadar en fazla olarak 24 ay vade imkanı sunulmaktadır.
  • 1.200.000,01 ila 2.000.000 TL arasındaki krediler için tutarın %20’si kadar ve en fazla 12 ay vade imkanı ile kredi fırsatından yararlanabilirsiniz.