Son dakika! AFAD sel ve su baskını duyurusu yaptı!

Son dakika! AFAD sel ve su baskını duyurusu yaptı!

AFAD sosyal medya hesabı üzerinden sel ve su baskını duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada, Adıyaman ilimizin Tut ilçesinde sel ve su baskınları meydana geldiği belirtildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman’dan bu kez sel ve su baskını haberi geldi. AFAD konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Şanlıurfa ilimizde meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle bölgede sel ve su baskınları meydana gelmiştir. Şanlıurfa, Adana, Bingöl, Mersin ve Gaziantep AFAD ekiplerimiz olay bölgesinde görevlendirilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Bölgede meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle Adıyaman ilimizin Tut ilçesinde sel ve su baskınları meydana gelmiştir. Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş ve Diyarbakır AFAD ekiplerimiz olay bölgesinde görevlendirilmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Adıyaman Belediye tarafından son yapılan açıklamalar:

Adıyaman Belediyesi yoğun yağışlardan dolayı oluşan baskınlardan etkilenen vatandaşlarımız en yakın okul ve taziye evlerimize geçebilirler.

Fatih,Yeşilyurt, İmamağa, Bahçecik, Yunus Emre, Altınşehir, Karapınar ve Yeni Sanayi Mahallelerimizden Vatandaşlarımız Tahliye İşlemlerine Devam Ediyoruz.

Başkanımız Dr.Süleyman KILINÇ; Çadır Kentlerimizde İncelemelerde Bulundu. Baskın Oluşan Bölgelerdeki Vatandaşlarımızın Tahliyelerine Devam Ediyoruz.