Son tarihi kaçırmazsanız, yatırımlarınızı aylık yüzde 26 faizle değerlendirebilirsiniz!

Son tarihi kaçırmazsanız, yatırımlarınızı aylık yüzde 26 faizle değerlendirebilirsiniz!

Yatırımlarını daha karlı hale getirmek isteyenler için, vadeli hesap faiz oranları arttı. Özellikle bir banka sağladığı faiz oranı ile dikkat çekti. İşte o banka…

Bankaların devam eden kampanyalarına ilişkin vatandaşların ilgisi her geçen gün artmaya başlamışken, özellikle hemen hemen her bankada olan mevduat hesap faiz oranları kampanyaları, bugünlerde dikkat çekmeye başladı. Emtia ve altında devam eden düşüşle birlikte, döviz kurundaki dengeli hareket, yatırım yapanları yeniden vadeli mevduat hesaba yönlendirdi. Kazancı garanti olan bu hesaplara ilişkin bir kampanya da Denizbank’tan geldi.

Müşterilerine çok sayıda avantajlı hizmet sağlayan ve pek çok kampanya ile kazanç oranını artıran Denizbank, bu kez yeni müşterilerine özel bir kampanya hazırladı. Yeni müşterilerinin yatırımlarını daha avantajlı bir şekilde yapabilmesini hedefleyen Denizbank, bu kapsamda yeni kampanyasını devreye alırken, kendi müşterilerini de unutmadı. Denizbank’ta mevduat faiz oranı yükselirken; yeni müşteriler için avantajlar da arttı. İşte detaylar…

DENİZBANK’TA HOŞ GELDİN FAİZİ VAR

son-tarihi-kacirmazsaniz-yatirimlarinizi-aylik-yuzde-26-faizle-degerlendirebilirsiniz.png

Yeni müşterilerine özel olarak bir hoş geldin faizi kampanyasını devreye alan Denizbank, birikimlerini yapmadan önce MobilDeniz müşteri olan kişilerin aylık yüzde 26 hoş geldin faizinden yararlanabileceğini belirtti. Bu kapsamda hesabın da MobilDeniz ya da internet bankacılığı üzerinden açılmasını isteyen Denizbank, hoş geldin faizinden yalnızca 30 ila 180 gün arasındaki vadede 5 bin TL ile 2 milyon TL arasında birikim yapacak kişilerin yararlanabileceğini bildirdi. Denizbank, şubesinden açılacak olan hesaplar için ise hoş geldin faiz oranını yüzde 25 olarak açıkladı.

DENİZBANK MÜŞTERİLERİ DE YARARLANABİLİYOR

Denizbank, hesabın açıldığı kanala göre değişmekle birlikte; faiz oranlarının, yıllık, brüt ve basit faiz olduğunu hatırlattıktan sonra, kampanya şartlarına ilişkin bilgi verdi. Hoş geldin faiz oranlarından yararlanabilmek için, mevcut müşterilerinin son 1 aydır açık TL/USD/EUR ve altın vadeli mevduat hesabının bulunmaması ve bu kampanyadan son 6 ay içinde faydalanmamış olması haliyle kampanyaya dahil olabileceğini bildirdi. Ancak Denizbank, kendi müşterileri için de hesabın MobilDeniz ya da internet bankacılığı üzerinden açılmasını istedi. Öte yandan Denizbank, hoş geldin faizlerinin yalnızca TL mevduat hesaplarında geçerli olacağının altını çizdi.