Survivor 2023 devam edecek mi? İşte 2023 Survivor hakkında merak edilenlerin detayları…

Survivor 2023 devam edecek mi? İşte 2023 Survivor hakkında merak edilenlerin detayları…

Kahramanmaraş depreminin meydana geldiği ilk günden beri tüm televizyon kanalları, depremin etkili olduğu bölgelerden canlı yayınlar yaparak, yaşanan gelişmeleri aktardı. Yaşanan acı felaket ile televizyonlar normal yayın akışını durdurdu.

Kahramanmaraş depremlerinin yaşanmasının ardından tüm televizyonlar normal yayın takvimini iptal etti. Her kanalda, depremden etkilenen bölgelerde yaşanan gelişmeler anlık olarak aktarılamaya başlandı. Ülkemizi ve tüm dünyayı derinden sarsan deprem nedeni ile tüm kanallarda yedi yirmi dört canlı yayınlar ve bağlantılar gerçekleştirildi.

Deprem nedeni ile yayınlanmayan dizi ve yarışma programlarının devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Bu programlar içerisinde yer alan ve yıllardır büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor programı da yer aldı. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programının devam edip etmeyeceği izleyicileri tarafından en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

SURVIVOR’IN YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANMAYACAK

survivor-all-star-1.jpg

Herkesin merakla beklediği Survivor programının yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair yapılan araştırmalar arttı. Yaşanan Kahramanmaraş depremi nedeni ile hiçbir televizyon kanalında dizi ya da yarışma programı yayınlanmadı. Bu kapsamda TV8 ekranlarında da Survivor 2023 programının yeni bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. Yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağına dair herhangi bir açıklama ise, henüz yapılmadı.

YARIŞMACILAR TÜRKİYE’YE DÖNDÜ MÜ?

Survivor seyircilerinin merak ettiği bir diğer konuda, 2023 Survivor yarışmacılarının ülkeye geri dönüp dönmediği yönünde oldu. Yarışmacıların, ülkemizde yaşanan deprem ile ilgili bilgilerinin olup olmadığına ya da 2023 Survivor yarışmacılarının ülkeye geri dönüp dönmediğine dair bir bilgi, program yapımcıları tarafından açıklanmadı. Programın ilerleyen zamanlarda da nasıl bir takvim izleyeceğine dair bir bilgi de yapılmadı. Survivor izleyicilerinin bu durumda bir süre daha meraklı bekleyişlerinin devam edeceği anlaşılıyor.