TCDD deprem bölgesinden diğer bölgelere depremzedeleri ücretsiz tahliye edecek

TCDD deprem bölgesinden diğer bölgelere depremzedeleri ücretsiz tahliye edecek

Gündeme düşen son dakika gelişmelere göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti Demiryolları (TCDD) afet bölgesinde ki depremzedeleri diğer bölgeleri ücretsiz olarak tahliye edeceklerini açıkladı.

TCDD deprem bölgesinden diğer bölgelere depremzedeleri ücretsiz tahliye edecek - Gündeme düşen son dakika gelişmelere göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti Demiryolları (TCDD) afet bölgesinde ki depremzedeleri diğer bölgeleri ücretsiz olarak tahliye edeceklerini açıkladı. Buna göre ise gündeme düşen gelişmelere göre TCDD tarafından gelen son dakika duyurularında da deprem bölgesi için de yeni olanakların duyurulduğu belirtildi.

TCDD tarafından Twitter hesaplarından yapılan duyurularda, "Gün birlik olma zamanı! TCDD ailesi olarak afetzede vatandaşlarımızı trenlerimiz ile deprem bölgesinden ücretsiz taşıyoruz. En büyük gücümüz, dayanışma ruhumuz" denildi.

Paylaşımda yer alan bölgelerde de, "Depremzede vatandaşlarımızın, depremin ilk gününden itibaren afet bölgesinden tahliyeleri ile aktarmalı olarak diğer bölgelere sevklerinde, sefere konulan ilave trenler ve tarifeli trenlerimizin hiçbirinde herhangi bir kısıtlama olmaksızın ücretsiz olarak seyahatleri sağlanmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Avazturk.com | ANKARA