Tek Yürek Kart uygulaması başladı: Toplu taşıma araçlarını kullananlar dikkat!

Tek Yürek Kart uygulaması başladı: Toplu taşıma araçlarını kullananlar dikkat!

Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşları ilgilendiriyor. Tek Yürek Kart uygulaması başladı. Kart almak isteyenler için detaylar açıklandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından illerden depremzedelere destek haberleri geliyor. Bu kapsamda Düzce Belediyesi önemli bir duyuruda bulundu. Belediye tarafından yapılan duyuruda, “Tek Yürek Kart” uygulamasının bildirildi. Böylece depremzede vatandaşlar Düzce Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye ait otobüslerden ücretsiz ve sınırsız seyahat imkanından yararlanmaya başladı.

Uygulama ile ilgili olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü açıklamalarda bulundu.

Özlü açıklamalarında, "Depremin meydana geldiği ilk dakikalardan itibaren Düzce olarak afetzede kardeşlerimizin yanında olduk. Bir yandan Devlet Millet el ele vererek başlattığımız yardım kampanyalarımız devam ederken, bir yandan da çadır kentler için ürettiğimiz tuvalet, duş bebek odası gibi öncelikli ihtiyaçların giderilmesine yönelik çalışmalarımız sürüyor. Tüm bunların yanında ulaşım konusunda da Düzce'de misafir ettiğimiz kardeşlerimiz için 'Tek Yürek Kart' uygulamasını başlattık. Bu uygulama ile misafir afetzede kardeşlerimiz Ulaşım A.Ş.'ye ait araçlarımızdan ücretsiz olarak faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.

aaaaaaalasim-as-tek-yurek-kart-1.jpeg

KARTLAR NEREDEN ALINIYOR?

Ulaşım A.Ş.'nin Zahid'ül Kevseri Kız Öğrenci Yurdunda oluşturduğu stantta, "Tek Yürek Kart"lar AFAD'ın depremzede listesinde yer alan vatandaşları verilmeye başlandı. Afetzedeler, Kazım Demir İş Hanı, Zemin katta bulunan Ulaşım AŞ. Kent Kart ofisinden de kartlarını teslim alabiliyor. Ulaşım A.Ş. Kent kart ofisi Cumartesi 14:00'de kadar, hafta için 8.30 - 17.30 arasında, Cumartesi günleri ise 8.30-16.00 arasında hizmet veriyor.