Togg'dan heyecan veren açıklama! Siparişler yakın zamanda kabul edilmeye başlanacak!

Togg'dan heyecan veren açıklama! Siparişler yakın zamanda kabul edilmeye başlanacak!

Türkiyenin yerli ve doğuştan elektrikli otomobili Togg için geri sayım başladı. Yerli firma, Togg’un sipariş sürecine ilişkin yeni bir açıklama yayınladı. İşte ayrıntılar…

Dizel ve benzinli araçlara olan ilginin türlü sebeplerden ötürü azalmaya başlaması ile birlikte elektrikli otomobil modelleri için yoğun bir talep oluşmaya başladı. Ünlü firmalar son birkaç yıldır arak arkaya yeni elektrikli otomobil modellerini kullanıcılarının deneyimlerine sunarken son dönemlerin en çok konuşulan araçlarından birisi de Türkiye’nin yerli ve doğuştan elektrikli otomobili Togg oldu.

Henüz piyasaya çıkmamış olmasına rağmen senelerdir yürütülen doğru ve akılcı politikalar sayesinde elektrikli otomobil sektöründe büyük yankı uyandırmayı başaran yerli otomobil Togg, seri üretim süreci ile dikkatleri üzerine çekti. 29 Ekim tarihinde açılan Gemlik Tesisi’nde seri üretim süreci devam eden yerli otomobilin ne zaman piyasaya çıkacağı merak konusu olurken deprem felaketinden ötürü planlamada değişikliğe gidileceği iddia edildi. Söz konusu iddialara geçtiğimiz gün yanıt veren firma, öyle bir durumun söz konusu olmadığını planlamaya aynen devam edileceğini ifade etti.

Togg’un sipariş ekranının ne zaman açılacağı arama motorlarında sık sık araştırılmaya devam edilirken yerli firmadan sürpriz bir açıklama geldi. Firmanın açıklaması, Togg’a sahip olmanın hayalini kuran vatandaşları sevince boğdu.

“YAKIN ZAMAN İÇERİSİNDE SÜREÇ BAŞLAYACAK!”

toggdan-heyecan-veren-aciklama-siparisler-yakin-zamanda-kabul-edilmeye-baslanacak.png

Her zaman olduğu gibi Twitter hesabı aracılığı ile yeni bir duyuru yayınlayan yerli firma Togg, yerli otomobilin satış sürecine ilişkin son gelişmeleri paylaştı. Heyecan ile beklenen Togg için ön sipariş sürecinin yakın zaman içerisinde başlayacağını ifade eden firma, ön sipariş sürecinin tamamlanmasının ardından ise Togg’u teslim almaya hak kazananlar arasında bir çekiliş düzenlenecek.

TRUMORE UYGULAMASINDAN TAKİP EDİLEBİLECEK!

Twitter hesabı aracılığı ile yayınlamış olduğu yazılı açıklamada Togg’un sipariş sürecine ilişkin ayrıntılı bilgiler veren yerli firma, ön sipariş sürecinin web site ve Trumore uygulaması üzerinden yakın bir zaman içerisinde takip edilebileceğini ifade etti.

Daha önce duyurmuş olduğu NFT açık artırması ile ilgili de bir bilgi veren Togg, 5 Şubat tarihinde yapılması planlanan açık artırmanın ileri bir tarihe ertelenmiş olduğunu belirtti. Firma, satışa sunulan 100’üncü Yıl Özel Seri Koleksiyonu’nu öncelikli teslimat kapsamından çıkartıldığını ve 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılar ile buluşturulmaya çalışılacağını ifade etti.