TOKİ 4 Şubat Uşak kura sonuçları belli oldu! Ulubey, Merkez, Eşme, Sivaslı asıl yedek isim listesi açıklandı!

TOKİ 4 Şubat Uşak kura sonuçları belli oldu! Ulubey, Merkez, Eşme, Sivaslı asıl yedek isim listesi açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleştirilen konut kuralarına göre bugün Uşak ilinde kura çekiminin yapılacağı öğrenildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kasım ayından bu yana kura çekimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor! Her gün en az bir tane ilde gerçekleştirilen kura çekimlerinde konut sahibi olmak isteyen kişiler ise yaptıkları başvurunun ardından konutların kendilerine çıkıp çıkmadığını öğrenmek adına yayımlanan canlı yayında sonuçları takip ederek isim listesi üzerinden kontrol yapmaktadır.

KURA ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR!

2022 senesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 250 bin konutlar için kura çekimlerine devam ediyor. 4 Şubat tarihinde Uşak ilinde çekiminin yapılacağı bu kuraya göre Uşak'ın Merkez, Eşme, Ulubey, Sivaslı ilçelerinde gerçekleştirileceği öğrenildi. Dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmesi için yapılan bu kura çekimlerine göre hangi illerde kaç konut inşa edileceği de öğrenildi.

Hemen hemen her gün gerçekleştirilen kura çekimlerine göre bugün de Uşak ilinde kura çekimlerinin devam edeceği öğrenildi. Toplamda 1.050 konutun inşa edileceğinin bilinmesinin ardından her ilçede ayrı ayrı yapılacak olan konut çekimlerinde ilçeler ve konut sayıları da belli oldu. Uşak merkezde 570 konutun çekiminin yapılacağının bilinmesinin ardından, Eşme'de 158 konutun, Ulubey'de 118 konutun, Sivaslı Pnarbaşı'nda ise 204 konutun inşa edileceği fakat başvuru sayısı yetersiz olduğu için kuranın çekilmeyeceği öğrenildi.

SONUÇLAR CANLI YAYINDA AÇIKLANACAK!

Konu hakkında vatandaşlar tarafından en çok merak edilen ve heyecanlandıran an ise kuraların çekim tarihlerinin çekildiği an oldu. Kasım ayından bu yana herkes tarafından oldukça merak edilen TOKİ kura sonuçlarına göre kimlerin konut sahibi olduğu belirlenirken çıkan bu sonuçların ise canlı yayından takip edilebileceği öğrenildi. Saat 10.00'da başlayan kuraların her gün takibinin yapılabildiği öğrenildi.

SONUÇLARI CANLI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Canlı yayında izleme şansı yakalayamayan kişiler için ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerine devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gelen açıklama ile birlikte sonuçlara e-devlet üzerinden de ulaşılabileceği ifade edildi.