Toyota 210 bine garantili 2.el araç satışına başladı! Ford Volkswagen Dacia Audi Citroen yok yok

Toyota 210 bine garantili 2.el araç satışına başladı! Ford Volkswagen Dacia Audi Citroen yok yok

Araba sahibi olmak istiyorum diyen ancak sıfır araç almaya parası yetmeyenlere yönelik fabrikadan garantili 2.el araç satışını başlattı. Toyota'dan ikinci el araba ilanları Şubat 2023!

Toyota 210 bine garantili 2.el araç satışına başladı! Ford Volkswagen Dacia Audi Citroen yok yok... Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Toyota 2.el araç satışına başladı.

Sıfır araba fiyatına gelen zam yağmuru ile fiyatlar cep yakarken vatandaş ikinci el araçlara yönelmişti. Ancak 2.el araç piyasasında yaşanan dolandırıcılık olayları vatandaşı korkuturken devreye araba markaları girmişti. Dev araba markaları ikinci el garantili araç satışına başladı.

TOYOTA 2.EL ARAÇ SATIŞI İÇİN BEKLENEN ŞUBAT 2023 İLANLARI YAYIMLANDI!

İkinci el araç almak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Toyota beklenen Şubat ayının yeni satılık 2.el araç ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında Toyota başta olmak üzere Volkswagen, BMW, Mercedes, Ford, Citroen, Fiat ve Chevrolet markasına ait çok sayıda farklı modeldeki araç fiyatlarına göre satışa sundu.

toyota-ilanlari.jpg

Satışa sunulan ilanlar kapsamında Volkswagen Polo 2005 modelin aracın fiyatı 250 bin TL olarak ilan edilirken 2003 model Hyundai Accent model aracın satış fiyatı da yine 250.000 Lira olarak ilanda yer aldı. Chevrolet Kalos 2006 model aracın satış fiyatı 210 bin TL olurken Dacia Sandero model araç fiyatı ise 235 bin TL oldu.

satis-fiyatlari.jpg

Toyota güvencesi ile satışa sunulan ikinci el araç fiyatları arasında Fiat Doblo Cargo fiyatı 485 bine satışa çıkarken 2015 model Opel Corsa satış fiyatı ise 490 bin TL ile alıcısını beklemeye başladı.