Trendyol'dan deprem bölgesine dev yardım gitti!

Trendyol'dan deprem bölgesine dev yardım gitti!

Depremin ardından gözyaşı, kayıplar, yardım çığlıkları etkili olurken enkaz altında kalan vatandaşlara yardım edilmeye devam ediliyor.

Kahramanmaraş merkezli iki depremde çevre 10 ilde büyük yıkıma neden olurken deprem sonrası tüm binalar yıkıldı. Ayakta kalan bina sayısı yok denecek kadar az olurken enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları ekipler ve vatandaşlar tarafından devam ediyor. Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde meydana gelen depremin hemen ardından ikinci büyük deprem vatandaşların korkmasına neden olurken Türkiye'nin ikinci büyük depremi ulusal yas ilan edilmesine neden oldu.

Depremin ardından gözyaşı, kayıplar, yardım çığlıkları etkili olurken enkaz altında kalan vatandaşlara yardım edilmeye devam ediliyor. 81 ilden deprem bölgelerine yardım için tırlar yola çıkarken aynı zamanda dünyanın birçok ülkesinden de Türkiye'ye arama kurtarma ekibi geldi.

TRENDYOL'DAN DEV YARDIM!

Dört bir koldan enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürdürülmeye devam ederken enkazdan kurtulan vatandaşlar için de yardım sağlanmaya çalışılıyor. Battaniye, su, yiyecek, bebek bezi ve mama gibi ihtiyaçlar karşılanmaya devam ederken deprem bölgesine bir yardım da Trendyol tarafından sağlandı.

Türkiye'nin en bilindik alışveriş platformlarından birisi olan Trendyol deprem bölgesine yardım gönderdi. Ölü ve yaralı sayısının geçen her saat daha fazla yükseldiği deprem bölgesinde belli sarsıntılar hala yaşanmaya devam ederken vatandaşlar ikinci geceyi de dışarıda geçirecek. Birçok vatandaş çaresiz şekilde gelecek yardımları beklemeye devam ederken Trendyol deprem bölgesindeki vatandaşlar için yardım tırını yola çıkardı.

BİNLERCE YARDIM GÖNDERİLDİ!

Deprem bölgesinde yaşanan panik bugün de tedirginliği korumaya devam ederken henüz enkaz altında olup ulaşılamamış birçok kişi bulunuyor. Enkaz altından çıkarılan vatandaşların soğuk hava şartlarında ihtiyaçları her geçen an daha fazla artarken Trendyol yardım tırlarını yükleyerek yola çıkardı.

Trendyol deprem bölgesine dev yardımda bulundu. Trendyol tarafından deprem bölgesi için gönderilen yardım tırında 100 bin kişilik kıyafet, 57 bin kuru gıda, 30 bin battaniye, 13 bin yastık, 5 bin yorgan, 500 adet jenaratör, 1030 yatak, 3 bin çocuk bezi, 6 bin deterjan, 12 bin ıslak mendil, 1200 hijyenik ped, 1000 ufo ısıtıcı ve 26 ton su yardımı gönderildi.