Tüm vatandaşlar ücretsiz olarak kullanabilirler: EGO otobüsleri içim duyuruldu! Ankara’da toplu taşıma…

Tüm vatandaşlar ücretsiz olarak kullanabilirler: EGO otobüsleri içim duyuruldu! Ankara’da toplu taşıma…

Ankara’da toplu taşıma araçlarını kullanan binlerce vatandaş için flaş bir açıklama yapıldı. EGO otobüsleri ile şehir içi ulaşımı sağlayan tüm vatandaşlar, ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabilecekler. Ücretsiz internet hizmeti ile detaylar açıklandı.

EGO Genel Müdürlüğü, otobüs ile yolculuk yapanlar için ücretsiz internet hizmeti duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada söz konusu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların yapması gerekenler açıklandı.

Yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

EGO otobüslerimizle seyahat eden vatandaşlarımızın, ücretsiz internet hizmetini kullanabilmesi için öncelikle “https://wifi.ego.gov.tr” adresinden kayıt olması gerekmektedir. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra EGO otobüslerimizle yolculuk yaparken telefon, tablet ve diğer mobil cihazlarınızda yer alan Wi-Fi ayarlarından “EGO Wİ-Fi”’yi seçtikten sonra giriş yapıp ücretsiz internet hizmetimizi kullanabilirsiniz.

Şifresini unutan vatandaşlarımız şifre sıfırlama işlemlerini de “wifi.ego.gov.tr” internet adresinden gerçekleştirebilir.

İlk Adım

Kullanılabilir Wi-Fi ağlarından "EGO Wi-Fi" yazan Wi-Fi ağı seçildiğinde resimde görüntülenen ekran otomatik açılmaktadır. Eğer kullanıcı Wi-Fi ağına ilk defa bağlanacak ise "Kayıt Ol" yazılı butona basarak kayıt sayfasına giriş yapıp formu doldurması gerekmektedir.

30176.jpg

İkinci Adım

İlk kez giriş yapacak kullanıcı "Kayıt Ol" butonuna bastıktan sonra açılan sayfada:

T.C. kimlik numarasını

Adını, soyadını

Başında "Sıfır" olmadan telefon numarasını

Cinsiyet, doğum yılı

Şifre ve şifre tekrarını yazdıktan sonra tekrar "Kayıt Ol" butonuna basması gerekmektedir.30178.jpg

Son Adım

Telefona sms ile gelen 6 haneli şifre girilip "Doğrulama Yap" butonuna tıklandıktan sonra giriş sayfasına yönlendirilecektir.

Bu adımlar sonrasında sisteme giriş yaparak EGO otobüslerinde Wi-Fi üzerinden internet bağlantınızı kullanabilirsiniz.