Twitter çalışanları Elon Musk'ı ifşa etti! Tuvalete bile koruma ile gidiyor!

Twitter çalışanları Elon Musk'ı ifşa etti! Tuvalete bile koruma ile gidiyor!

Tesla ve SpaceX şirketlerinde elde ettiği başarılara Twitter yatırımını da ekleyen Elon Musk, bugün yeni bir iddia ile daha gündeme geldi. İşte şaşırtan o açıklamalara dair detaylar…

Elektrikli otomobil devi Tesla’nın ve SpaceX şirketinin sahibi Elon Musk, son dönemlerde gündemden düşmeyen isimlerden birisi olarak öne çıkmaya devam ediyor. Yalnızca serveti ile değil hem özel hayatı hem de iş hayatında sergilediği tavırlar ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elon Musk, aylardır Twitter yatırımı ile büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz senenin nisan ayında Twitter platformunu satın almaya karar verdiğini duyurarak rakiplerini bile şaşırtan milyarder Elon Musk, o dönem içerisinde Twitter’ın üst düzey yöneticileri ile problemler yaşamış ve anlaşmazlığı mahkemeye taşımıştı. Musk’ın Twitter’ı satın almaktan vazgeçtiği iddiaları gündemi sarsarken herkesi şaşırtan bir hamlede bulunan Musk, sene sonuna doğru Twitter’ı 44 milyar dolar karşılığında satın aldığını duyurdu.

Twitter’ı satın alır almaz binlerce çalışanı işten çıkartan Elon Musk, ayrıca şirket bünyesinde öğle yemeklerini de kaldırdı. Mesai saatlerini oldukça artıran ve ona rağmen personellerinin üzerine oldukça fazla iş yükleyen Musk, bazı personellerin iş yerinde uyumalarına neden oldu. Aylardır Twitter’ın mevcut ve eski çalışanları ile büyük problemler yaşayan ancak yine de doğru bildiği yönetim politikasından geri adım atmayan Musk, bugün yeni bir iddia ile daha gündeme geldi. Twitter’ın eski ve mevcut çalışanları, Musk’ın güvensizliğini resmen gözler önüne serdi.

“İÇERİSİ GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DEĞİL!”

twitter-calisanlari-elon-muski-ifsa-etti-tuvalete-bile-koruma-ile-gidiyor.png

Twitter’ın eski ve mevcut çalışanları, Elon Musk hakkında yeni bir rapor düzenledi. Düzenlenen raporda bir mühendis, şirkete dışarıdan bakıldığında her şeyin iyi göründüğünü anca içerideki biri için durumun her şeyin yandığı bir binadan ibaret olduğunu belirtti. Adının gizlenmesini tercih eden mühendis, sosyal medyada tacizi sınırlamak için yapılan çalışmalara artık kimsenin ilgi göstermediğini ifade etti.

“EN AZ İKİ KORUMASI VAR!”

Eski ve mevcut Twitter çalışanları tarafından düzenlenen rapora ilişkin haber düzenleyen TRT Haber, adını vermek istemeyen bir başka mühendisin Musk’ın çalışanlara hiç güvenmediğini açıkladığını ifade etti. İkinci mühendis açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ofiste nereye giderse gitsin en az iki koruması var. Çok hantal, uzun boylu Hollywood film korumaları onu tuvalete kadar takip ediyor.”