UNİCEF'in iyi niyet elçisi şarkıcı Nilüfer deprem çocuklarını unutmadı! Hatay'daki çadır kenti ziyaret etti!

UNİCEF'in iyi niyet elçisi şarkıcı Nilüfer deprem çocuklarını unutmadı! Hatay'daki çadır kenti ziyaret etti!

UNICEF tarafından Türkiye'deki ilk iyi niyet elçisi olarak ünvana sahip olan şarkıcı Nilüfer deprem sürecinde konteyner kentte yaşayan anne ve çocukları yalnız bırakmadı. Çadır kentten o görüntüler…

Başarılı şarkıcı Nilüfer, Kahramanmaraş depremi sonrası maddi ve manevi tüm desteğini bölgeye iletti. UNICEF öncülüğünde çalışmalara durdurak bilmeden hız kazandıran ve destekleyen Nilüfer, Türkiye'nin ilk iyi niyet elçisi olarak biliniyor.

UNICEF'in desteklediği ünlü şarkıcı Nilüfer, Ramazan Bayramı içerisinde çadır kentleri ziyaret etmeyi unutmadı. Burada objektiflere takılan Nilüfer, büyük küçük demeden herkesin çadırını ziyaret ederek dertlerini dinledi. Onların dert ortağı olurken paylaşımda bulundu.

YENİDEN DESTEĞE ÇAĞIRDI!

Nilüfer özellikle burada konteyner kentleri ve çadır bölgelerini ziyaret ederek çocuklara şefkatli ve merhametli olarak yaklaşmaya çalıştı. O anlarda da duygusal dakikalar yaşandı. Sosyal medya hesabı üzerinden ardından bu deneyimini paylaşan Nilüfer deprem bölgelerinde hala büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulamaktan çekinmedi. “Desteklerin devam etmesi ilk günkü kadar hareketliliğin sürmesi gerektiğini” de ifade etti.

Nilüfer, Unicef ile beraber “Çocukların yanında olduğu için onlara el uzatabildiği için çok mutlu olduğunu” söyledikten hemen sonra “UNICEF felaket öncesinde de buradaydı bizlere katılın ve bağış yapın” çağrısında bulundu.

RAMAZANDA ÇADIR KENT…

unicefin-iyi-niyet-elcisi-sarkici-nilufer-deprem-cocuklarini-unutmadi-hataydaki-cadir-kenti-ziyaret-etti.png

Deprem bölgesine inen Nilüfer çocuklarla daha çok vakit geçirmeye çalıştı. Onların derdini dinledi ve onlarla beraber oturup boyamalar yaptı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 farklı ile etkileyen deprem sonrasında maddi ve manevi hasar oldukça büyüktü. Göçük altından kurtulan hayata yeniden adım atan her birey yeniden yapılanma sürecinde kış mevsimine denk gelen Ramazan ayına çadır kentlerde ve konteynırlarda geçirmeye çalışıyor.

“GÜNLERDİR BOĞAZIMDA DÜĞÜM VAR!”

Genç, yaşlı, çocuk demek sizin evsiz kalan barınma, giyinmede ve kişisel ihtiyaçlarını giderme de problem yaşayan onlarca kişi için seferberlik mücadelesi başlatıldı. Nilüfer depremin ilk gününden beri orayı desteklemişti. Depremin ilk günü sosyal medya hesabı üzerinden üzüntüsünü şu sözleri paylaşmıştı:

“Günlerdir boğazımda bir düğüm var, içimde acı var…Can kaybımız oldukça fazla ve artacak gibi gözüküyor. Kayıplarımız için Allah'tan rahmet diliyorum. İçim yanarak...”