Ünlü fenomen Taha Duymaz enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Ünlü fenomen Taha Duymaz enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Sosyal Medya'da yemek yaparak paylaşan Ünlü Fenomen Taha Duymaz Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde hayatını kaybetti. Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı haberi ise yine ünlü fenomen Dilan Polat tarafından duyuruldu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 9 saat arayla gerçekleşen depremler Türkiye'de 11 ili etkiledi. Peş peşe gelen depremlerle adeta asrın felaketi yaşandı. binlerce can kaybı yaşandı ve ülkede Milli Yas ilan edildi.

63e5fea8c8c3731a2c500222.webp

Deprem'in 12'inci gününde arama kurtarma faaliyetlerinin belli bölgelerde son bulmasının ardından cansız bedenlere de ulaşılmaya başlanmıştı. Sosyal Medya'da 1,3 milyon takipçisi olan ünlü fenomen Taha Duyma ise deprem günü Hatay'da halasının evine gittiği sırada depremi yaşamışlar arasındaydı.0x0-son-dakika-fenomen-taha-duymazdan-aci-haber-geldi-dilan-polat-sosyal-medyadan-boyle-duyurdu-1676631219279.jpg

Taha Duymaz'ın akibetini başından beri takip eden ünlü fenomen Dilan Polat ise bugün yaptığı bir paylaşımla Taha Duymaz ve ablasının enkaz altında hayatın kaybettiklerini yazdı.0x0-son-dakika-fenomen-taha-duymazdan-aci-haber-geldi-dilan-polat-sosyal-medyadan-boyle-duyurdu-1676631219112.jpg​​​​​​​

Dilan Polat yaptığı paylaşımda 'Cenazelerini görmüş ablası; Melek varmış, yanında Umut, diğer yanında da Taha varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorlar. Hepimizin başı sağ olsun' diyerek vefat haberini duyurdu.