Ünlü sanatçı Burcu Biricik'ten üzen haber! Enkaz altında lütfen yardım edin!

Ünlü sanatçı Burcu Biricik'ten üzen haber! Enkaz altında lütfen yardım edin!

Ünlü Sanatçı Burcu Biricik Oğuzhan Uğur'un sosyal medya hesabına yorum yaparak dün akşam gerçekleşen depremde enkaz altındaki yakınını haykırdı. Biricik, lütfen acil yardım diyerek seslendi.

Dün akşam saatlerinde Hatay'da peş peşe gerçekleşen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerde son alınan bilgilere göre 6 kişi hayatını kaybetti ve 18’i ağır 294 kişi yaralandı. Depremler bir çok çevre illerde olduğu gibi Suriye, Lübnan gibi komşu ülkelerde de hissedilmeye devam etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları hala sarılmaya çalışılırken dün akşam yaşanan deprem adeta bir ikinci facia gibi ülkede korkuya sebep olmuşken yaşanan can kaybı sayısı ve yaralı sayısı haberleri maalesef artmaya devam ediyor.

16625968-728xauto.webp

Hatay'daki depremde göçük altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlar olduğu bilgisine ulaşıldı. Enkaz altında ünlü oyuncu Burcu Biricik'in amcasının olduğu öğrenildi.

Biricik sosyal medya hesabında Oğuzhan Uğur'un bir paylaşımına yorum yaparak yardım istedi.

Biricik, “Hatay Antakya, Küçük Dalvan İpek sokakta amcam enkaz altında kaldı. Lütfen acil yardım. Yönlendireceğiniz bir ekip var mıdır Oğuzhan?” şeklinde konuştu.

ing1.jpeg