Vakıfbank'tan faizsiz vadeli 6 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank'tan faizsiz vadeli 6 bin TL ihtiyaç kredisi!

Merkez Bankasının talimatı ile birlikte kısıtlama getirilen nakit avans yerini faizsiz krediye bıraktı. Bu kapsamda bankalardan gelen faizsiz kredi kampanyasını günbegün artmaya devam ederken, Vakıfbank müşterilerini cezbedecek kredi kampanyasını duyurdu.

Nakit ihtiyacı olan kişilere büyük avantaj sağlayan faizsiz ihtiyaç kredi kampanyası hemen hemen her vatandaşın oldukça dikkatini çekiyor. Bu kapsamda da müşteri memnuniyeti ön planda tutan Vakıfbank, faiz ihtiyaç kredi kampanyasın duyurdu. Peki faizsiz kredi kampanyasında en üst limit ne kadar? Faizsiz kredi kampanyasında ile ilgili detaylar işte sizlerle...

Vakıfbank’tan faizsiz kredi kampanyası

Merkez Bankasından gelen en son talimata göre, nakit avansa kısıtlama getirildi. Nakit avans gelen kısıtlama ile birlikte nakit avans yerini faizsiz krediye bıraktı. Bu durumda da bankalardan faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası artmaya başladı. Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusu yapan bankalardan birisi de Vakıfbank oldu.

Vakıfbank, nakit ihtiyacı olan kişilere büyük avantaj sağlayan faizsiz kredi kampanyası dahilinde müşterilerine en üst limiti 6 bin TL olarak sınırlandırılmıştır. 6 bin TL’ye kadar olan ihtiyacınız için hiçbir şekilde faiz ödemeden nakit ihtiyacınıza çözüm bulabileceksiniz.

Faizsiz kredi kampanyasında en üst limit ne kadar?

Faizsiz ihtiyaç kredi kampanyası dahilinde kredi kullanmak isteyen banka müşterileri mobil uygulama üzerinden Click Kart başvurusu yapması gerekmektedir. Click Kart başvurusu onaylanan kişiler 6 bin TL’ye kadar faizsiz ihtiyaç kredi kampanyasından yararlanabilecek. Vakıfbank, kampanya dahilinde 6 bin TL’ye kadar talep edilecek faizsiz ihtiyaç kredisi için 3 ay vade seçeneği sunacağını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Vakıfbank’ın faizsiz ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen banka müşterileri Vakıfbank şubeleri aracılığıyla başvuru yapabileceği gibi, online olarak da faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Online olarak kredi başvurusu yapmak isteyen Vakıfbank müşterileri Vakıfbank mobil uygulamasını aracılığıyla veya Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden faizsiz ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir.

Faiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankanın resmi internet sitesi üzerinden ya da banka şubeleri aracılığıyla öğrenebilirsiniz.