Yalı Çapkını’ndan Şok Haber! Ünlü Oyuncu Diziden Ayırılıyor!

Yalı Çapkını’ndan Şok Haber! Ünlü Oyuncu Diziden Ayırılıyor!

Ekranların sevilen dizileri, yaşanan depremler nedeni ile yayınlanmıyordu. Dizilerin yeni bölümleri bu hafta itibari ile yayınlanmaya başladı. Sevilen dizi Yalı Çapkını ise, şok bir haberler sevenlerini üzdü.

En çok izlenen diziler arasında yer alan Yalı Çapkını, geniş bir izleyicisine sahip olan başarılı yapımlar arasında yer alıyor. Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinin başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu paylaşıyor. İlgi çekici konusu ve sevilen oyuncu kadrosu ile Yalı Çapkını cuma akşamlarının merakla beklenen dizileri arasında yer alıyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde de birçok sevilen isim diziye dahil olmuştu. Bu isimler arasında, dizideki Efe karakterine hayat veren Fırat Çelik’te yer almıştı. Efe karakteri dizide, Ferit ve Seyran arasında kıskançlık krizlerine yol açan isim olarak diziye damga vurmuştu.

EFE DİZİYE VEDA EDİYOR

640xauto-2.webp

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yalı Çakını dizisinde Ferit ve Seyran karakterleri arasında kıskançlık krizlerine neden olan Efe karakteri dizeye veda edecek. Dizide Efe karakterine hayat veren sevilen oyuncu Fırat Çelik, Yalı Çapkını dizisinin ilerleyen bölümlerinde yer almayacak. Farklı birçok dizi ve sinema filminde de rol alan Fırat Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile de birçok kişi tarafından sevilerek takip ediliyor.

ÜNLÜ İSİM DİZİDEN AYRILIYOR

1024xauto.webp

Daha önce Fatmagül’ün Suçu Ne? Ve 20 Dakika gibi çok izlenen dizilerde de rol alan 1981 doğumlu Fırat Çelik, son olarak Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Sevilen oyuncunun, Yalı Çapkını dizisinde can verdiği Efe karakterinin diziden ayrılacağı duyuruldu. Fırat Çelik’in yeni bir projede yer alıp almayacağına dair bir bilgi bulunmazken, Yalı Çapkını dizisinden neden ayrılacağı da kesin olarak bilinmiyor.