Yarın İzmir’de oy kullanacak olan vatandaşlar: Menemen, Bornova, Karabağlar, Konak, Balçova, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı....

Yarın İzmir’de oy kullanacak olan vatandaşlar: Menemen, Bornova, Karabağlar, Konak, Balçova, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı....

Yarın İzmir’de oy kullanacak vatandaşları ilgilendiriyor Vatandaşlara Menemen, Bornova, Torbalı, Kemalpaşa, Bayındır, Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Konak, Karabağlar, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, Gaziemir’e uyarı yapıldı.

Yarın İzmir’de oy kullanmak için evden çıkacak binlerce vatandaşı ilgilendiriyor. İzmir için meteorolojik uyarı yapıldı. Yapılan uyarıya göre, yarın birçok ilçede yağışın etkili olması bekleniyor.

Bu kapsamda yapılan açıklamada şöyle denildi:

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (28.05.2023 Pazar) öğle saatlerinden sonra İzmir'in merkez ve doğu ilçelerinde (Menemen, Bornova, Torbalı, Kemalpaşa, Bayındır, Tire, Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Konak, Karabağlar, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, Gaziemir) yerel olmak üzere kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama - Bitiş Zamanı

28.05.2023 13:00 - 28.05.2023 20:00 TSİ