Yatırımcılar dikkat! Gram altın o tarihte 1650 TL olacak! Alım için son fırsatlar

Yatırımcılar dikkat! Gram altın o tarihte 1650 TL olacak! Alım için son fırsatlar

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği altında son dakika açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Ünlü isimden gram altın için olay tahmin geldi. O tarihte gram altının 1650 TL'yi görebileceğini söyledi.

Yatırımcılar dikkat! Gram altın o tarihte 1650 TL olacak! Alım için son fırsatlar: Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yakından ta kip ediyor. Altın fiyatları herkesin bildiği gibi şu anda düşüş sürecinde. Bu düşüşün ne zamana kadar süreceğini merak eden vatandaşlar altın alımının en doğru zamanının ne zaman olduğunu da merak ediyorlar. Altın ve Para Piyasaları uzmanları tarafından yatırımcılara gelen öneriler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Son dönemlerde altın fiyatlarındaki hareketlilik dikkat çekmeye devam ediyor. Peki altın ne zaman 1650 TL olacak. Altın almak için doğru zaman ne zaman?

Altın fiyatları küresel ekonomik sebepler ile hafta içinde yüzde 5'in üzerinde bir düşüş yaşadı. Altın yatırımcıları ise bu durum karşısında endişelendi. Uzmanlar ise bunun geçici bir durum olduğunu söylediler ve öyle bir tahminde bulundular ki altını olan yaşadı.

Altın fiyatları 2023 yılında yatırımcısına oldukça para kazandırdı. Son bir kaç gündür düşüş yaşayan altın yatırımcılarını telaşlandırsa da altın yatırımcılarının tahminleri altın fiyatlarının daha da yükseleceği yönünde oldu. Bu nedenle altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki hareketliliği yakından takip ediyor.

DÜŞÜŞ KALICI OLMAYACAK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki bu düşüşün geçici olduğu ifade etti. Yaptığı açıklamalar ile altın fiyatlarında tekrar rekor fiyatların görüleceğini söyledi. Şu son dönemlerde altın fiyatlarındaki düşüşe dikkat çeken Memiş konuşmalarına şöyle devam etti;

"Ancak bu düşüşler kalıcı değil. Zaten daha fazla düşeceğini sanmıyorum. Sonra da altın rallisine başlayacak. Yani altın almak isteyenler bunu son bir alım fırsatı olarak düşünebilir. Önümüzdeki hafta alım sürecini bitirsinler zira agresif bir yükseliş bekliyoruz. Gram tarafında 1.280 lira ve üzerini görmeye hazır olsunlar” şeklinde açıklamalarda bulundu.

ALTIN O TARİHTE 1650 TL'Yİ GÖRECEK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise yine altın fiyatlarındaki bu düşüşün geçici olduğunu söyleyerek altın yatırımcılarına şu anda altın almaları gerektiğini söyledi. Gram altının 1650 TL olmasının mümkün olduğunu şu ifadeler ile açıkladı;

“Gramda 1.165 liralar bile aslında alım fırsatı. Daha sonrasında 1.200 liraya doğru bir toparlanma olacaktır. Yıllıkta ise 1.450 veya 1.650 liraların görülmesi mümkün ama sonuçta ülke olarak bir seçim ortamına giriyoruz. Bunu da unutmamak gerekiyor” ifadelerini kullandı.