Yüzde 20 indirimli uçmak için hemen kampanyanın detaylarını öğrenin!

Yüzde 20 indirimli uçmak için hemen kampanyanın detaylarını öğrenin!

Yurt içi uçuşları indirimli bir şekilde gerçekleştirmek isteyenlere özel Türk Hava Yolları, yüzde 20 indirimi garanti eden bir kampanya hazırladı. İşte Türk Hava Yolları’nın kampanyasının detayları…

Türkiye’nin en prestijli havayolu taşımacılık şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları, globaldeki adıyla Turkish Airlines, yeni bir kampanya başlattı. Yıl boyunca devam eden kampanyaları ile pek çok kesime indirimli uçuşu garanti eden Türk Hava Yolları, yeni kampanyası kapsamında yurt içi uçuşları yüzde 20 indirimli gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Türk Hava Yolları, kampanyasının detaylarını da açıkladı.

Kendi bünyesinde sunduğu Miles&Smiles üyeliği bulunan kişilere özel bir kampanya gerçekleştirmiş olan Türk Hava Yolları, yurt içi uçuşların yüzde 20 indirimli olabilmesi için harekete geçti. Bu kapsamda hedefinde öğretmenler ve akademisyenler ile aileleri olan Türk Hava Yolları, yüzde 20 indirimin şartlarına ilişkin de bilgi vermeyi ihmal etmedi. İşte Türk Hava Yolları’nın kampanyasının detayları…

TÜRK HAVA YOLLARI’NDAN ÖĞRETMENLERE JEST

yuzde-20-indirimli-ucmak-icin-hemen-kampanyanin-detaylarini-ogrenin.png

Kampanyası kapsamında Miles&Smiles üyesi olan ya da kampanya süresi boyunca üyelik oluşturan öğretmenler ile akademisyenlere yüzde 20 indirim sunmaya hazırlanan Türk Hava Yolları, gerçekleştirdiği açıklamada; “Çok değerli olan öğretmenlerimizin keşiflerine eşlik ediyoruz! Miles&Smiles üyesi öğretmen ve öğretim görevlisi olarak, 03 Kasım 2022-20 Nisan 2023 tarihleri arasındaki yurt içi seyahatleriniz için 20 Nisan’a kadar bilet alın, ailenizle beraber Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel fiyatlarla seyahat etmenin ayrıcalığını yaşayın!” ifadelerini kullandı. Ardından indirimin şartlarına ilişkin bilgi veren Türk Hava Yolları, indirimin nasıl kullanılabileceğini de tarih etti.

TÜRK HAVA YOLLARI İNDİRİMLİ YURT İÇİNDE GEÇERLİ

Yurt içi uçuşları indirimi kapsamına alan Türk Hava Yolları, bilet almadan önce Miles&Smiles üyelik hesabınıza yapan ve “kabin ve yolcu seçimi” alanında "Öğretmen" seçeneğini işaretleyen kişilerin indirimden yararlanabileceğini bildirdi. Bu kapsamda 20 Nisan 2023 tarihine kadar alınan ve seyahat tarihi 3 Kasım 2022 ile 20 Nisan 2023 arasında olan tüm yurt içi uçuşları kampanyaya dahil eden Türk Hava Yolları, uçuşların ekonomi kabin ve business kabin seçeneklerinde geçerli olduğunu bildirdi. MEB’e bağlı öğretmenler ile YÖK’e bağlı akademisyenler ve bu kişilerin ailelerini birlikte uçmak koşulu ile indirime dahil eden Türk Hava Yolları, bebek yolcu ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacağının altını çizdi.