Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank 220 TL para iadesi almayanlar hemen baksın başvurusu bugün bitiyor!

Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank 220 TL para iadesi almayanlar hemen baksın başvurusu bugün bitiyor!

Kamu bankaları Ocak ayı kampanyaları ile yüzleri güldürürken Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hesabı olanlara son dakika uyarısı geldi. Hesabı ve kartı olup hala para iadesi almayanlar hemen baksın!

Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank 220 TL para iadesi almayanlar hemen baksın başvurusu bugün bitiyor! Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank düzenledikleri kampanyalar ile müşterilerine para iadesi kazanma imkanı sunuyor!

Vatandaşın nakit para ihtiyaçları günden güne artarken kamu bankaları bu noktada devreye girerek destek paketleri ile bir kere daha kara gün dostu olduklarını gösterdiler. Düzenlenen kampanyalar ile bir yandan düşük faizli ve faizsiz destek kredisi paketlerine başvurular kabul edilirken bir yandan da yapılan harcamalar üzerinden para iadesi fırsatı sunuluyor.

VAKIFBANK BANKOMAT KARTI OLANLARA MÜJDE! 220 TL PARA İADESİ YAPILACAK!

Düzenlenen kampanyalardan yararlanan kişilere yaptıkları harcamalar üzerinden para iadesi kazanma imkanı sunan Vakıfbank Bankomat Kart ile gıda marketi, giyim ve kozmetik alışverişlerinize 120 TL ve Bankomat Kart ile beyaz eşya, mobilya, elektronik veya yapı marketi alışverişinize 100 TL olmak üzere toplamda 220 TL bankomat para kazanma imkanı sundu.

kampanya-duyurusu.jpg

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 olarak ilan edilirken bu nedenle para iadesi almak isteyen kişilerin bugün itibari ile işlemlerini yapmaları gerekiyor. Bankomat Kart kampanyası yanı sıra ayrıca Vakıfbank kredi kartı olan kişilere de para puan kazanma seçeneği sunan çok sayıda kampanya bulunuyor.

ziraat-kampanyalalri.jpg

ZİRAAT BANKASI KARTI OLANLARA DUYURULDU! BANKKART LİRA KAMPANYALARI NELER?

Türkiye'nin en çok müşterisi olan bankası olarak kampanyaları milyonlarca kişi tarafından kabul edilen Ziraat Bankası pek çok kampanya ile müşterilerine fırsatlar sunuyor. Ziraat Bankkart ek kart başvurusu yapanlara toplamda 300 TL bankkart lira kazanma imkanı sunulurken yeni Bank Kart gençlilere 150 TL bank kart lira yüklemesi yapılacak.

halk-kampanya.jpg

HALKBANK PARAF KART KAMPANYALARI İÇİN SUNULAN FIRSATLAR NELER?

Halk Bankası kartı olanlara pek çok fırsat sunulurken market alışverişlerine 200 TL para iadesi yapılırken yine sonradan ücretsiz taksitlendirme, ticari kartı olanlara 600 TL paraf para kazanma imkanı gibi çok sayıda kampanya başvuru yapmanızı bekliyor.

Düzenlenen kampanyalar için son başvuru tarihi işlerken Şubat ayına özel yeni kampayaları yine avazturk.com internet sitemizden takip edebilirsiniz.