2023 Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

2023 Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

2023 yılında Doğu Ekspresi ile Turistik bir gezi planlayanlar tarafından bu yıl bilet fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılmaya başlandı.

2023 Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?: Seyahat etmeyi seven vatandaşlar tarafından her yıl Doğu Ekspresi bilet fiyatları araştırılıyor. Turistik amaçlı yapılan bu tren seyahati arkadaşlar ile keyifli vakit geçirmenizi sağlıyor. Gezi tutkunları tarafından ve trenle seyahat etmeyi sevenler tarafından tercih edilen bir tur. Her yıl tıklım tıklım dolan trenler için bu yıl biletlerin ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki 2023 Doğu Ekspresi bilet ücretleri ne kadar?

Turistik Doğu Ekspresi Ankara- Kars yönünde ilerleyerek trende seyahat edenlere güzel manzaralar ile keyifli dakikalar yaşatıyor. Her yıl Doğu Ekspresi'ne yoğun talep oluyor. Tren yolculuğunu seven veya ilk kez deneyimleyecek olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat. Her yıl belli tarihlerde biletleri satışa çıkarılan ve çok kısa sürede biten bu seyahat için bu yıl ne ka dar ödeneceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

DOĞU EKSPRESİ 2023 BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Bu yıl Doğu Ekspresi fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Turistik Doğu Ekspresi fiyatı bu yıl yataklı kompartımanlar için 3 bin 100 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyat bir kompartıman için alınıyor.

Doğu Ekspresinde standart pulman bilet fiyatı ise 212 TL olarak satışa çıkacak. Turistik Doğu Ekspresi'nin tamamı yataklı vagonlardan oluşmaktadır. Fakat Standart Doğu Ekspresi'nde yataklı vagonlar bulunmuyor. Doğu Ekspres biletleri online olarak da alınabilmektedir.