2023 Ocak ayında para içinde yüzecek 4 burç

2023 Ocak ayında para içinde yüzecek 4 burç

2023 Ocak ayı özellikle 4 burç için harika bir zaman olacak ve bu burçlar sadece kendi lehlerine olan astral dinamiklerden değil, aynı zamanda kazanan girişim ruhlarından da faydalanacaklar.

Herkes 2023'e bu 4 burç gibi iyi bir başlangıç yapma lüksüne sahip değil. Astral dinamikler onların lehineyken, Ocak ayı boyunca para onlar için akıyor gibi görünüyor. Yengeç burcuna 7 Ocak'ta giren Dolunay, Kova burcuna geçen Güneş ve aynı burçtaki Süper Ay arasında, yılın bu ilk döneminde hayatlarına zenginlik çekmeyi bekleyebilirler.

Ocak ayında para içinde yüzecek 4 burç

Koç

Koç burcu, güzel bir 2023 yılı perspektifinin tonunu şimdiden belirleyecek olan faydalı değişiklikler yaşayacak. Yengeç ve Kova burçlarındaki Ay enerjisi tarafından desteklenirken, birden fazla alanda fırsatlarını genişletmenin yollarını bulacaklar. İster iş hayatında, ister profesyonel çevrelerinde, ister sanatsal dünyalarında olsun, eski alışkanlıklardan kurtulma ve yenilerini yaratma iradesini bulacaklardır.

Bu zihniyetle, birden fazla gelir kaynağı oluştururken kârlı fırsatlar yaratabileceklerdir. Böylece günlük yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeye çalışırken daha fazla para kazanmayı başarmış olacaklar. Bu, örneğin, zihinlerini harekete geçirecek ve karşılaşacakları bir sonraki zorluklar için onları canlandıracak yeni hobiler keşfetmek anlamına gelecektir. Ocak ayı şanslı Koçlar için kesinlikle kazanç ve eğlenceyi bir araya getiren bir ay.

Sadece onları yavaşlatabilecek Merkür gerilemesi nedeniyle tetikte olmaları gerekiyor. Ancak bu arayı rahatça yerleşmek ve kendilerine düşünmek, durum değerlendirmesi yapmak ve bir eylem planı hazırlamak için zaman tanımak için kullanırlarsa endişelenmelerine gerek yoktur. Merkür'ün gerilemesinden sonra tekrar yola koyulmak için benimsenmesi gereken tutum budur.

Başak

İlk bakışta, Başak burçları engelli bir parkur gibi görünen görevlerden korkabilir. Ancak onlara sadece Koç burcundaki Süper Jüpiter değil, aynı zamanda 21 Ocak'ta Kova burcundaki Süper Ay da dahil olmak üzere iki ay hareketi de yardımcı olacak. Kanatlandıklarını hissedecekler ve kendilerini şimdiye kadar çok zor hatta imkansız görünen projelerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlarken bulacaklar.

Bu mücadele ruhu fark edilmekten ve haklı olarak ödüllendirilmekten geri kalmayacaktır. Bu, 2023'e mümkün olan en iyi şekilde başlamalarını sağlayacak bazı finansal başarılara yol açabilir. Bu profesyonel macera aynı zamanda zorluklarla yüzleşebildikleri anlamına da gelir. Gerçekten de, iş yerindeki düşmanca figürlerle uğraşırken hedeflerine ulaşabilmeleri, görev duygularının ve mesleki olgunluklarının bir kanıtı olacaktır. Kova burcundaki güneş hareketleri tarafından desteklenen Başaklar, kıvılcımlarını bastırmadan bu insanlarla birlikte çalışabilecekler.

Aslan

Ocak 2023 Aslan burcu temsilcileri için işte üretkenlik ayı olacak. Bu, özellikle yüksek sorumluluk sahibi pozisyonlarda bulunanlar için geçerlidir, çünkü onlar diğerlerine göre çok daha şanslı olacaklardır. Ve öyle görünüyor ki bu sadece karizmalarının ve işe olan bağlılıklarının bir sonucu değil, aynı zamanda astral destekten de faydalanıyorlar. Yengeç burcundaki Dolunay'ın muhtemelen bununla bir ilgisi var.

Yine de profesyonel alanda, olayların akışı olumlu ve verimli sonuçlara yol açmalıdır. Bu hayırlı olaylar arasında, yeni bir seviyeye geçmelerine yardımcı olabilecek nüfuzlu kişilerle tanışabilirler. Mevcut durumlarını optimize edebilecek ve iş dünyasında daha şanslı olacaklardır. Hatta 2023, burçların kedigilleri için kariyer açısından en iyi yıl olabilir.

Kova burcu

Ocak ayı Kovalar için bu kadar parlak geçecekse, bunun nedeni çevrelerindeki insanların iyi niyetiyle kuşatılacak olmalarıdır. Herkes onlara yardım etmek ve hedeflerine ulaşabilmeleri için onlara el uzatmak istiyor gibi görünecektir. Profesyonel tanıdıklar, meslektaşlar, arkadaşlar ve hatta akrabalar gelişimlerine ve finansal gelişimlerine dahil olabilirler.

Tüm bunlar sadece onların moralini yükseltebilir ve dağları yerinden oynatmalarına yardımcı olacak bir inisiyatif ruhu verebilir. Ama hepsi bu kadar değil. Eğer işler yolunda gidiyorsa, bu aynı zamanda Koç burcundaki Jüpiter'in bu kazanma dinamiğine olumlu katkıda bulunan desteği sayesindedir.