AK Parti'de seçim hazırlığı: Her hane teker teker gezilecek

AK Parti'de seçim hazırlığı: Her hane teker teker gezilecek

AK Parti seçim günü karargahta hazırlıklara başlayacak. Seçim günü geldiğinde anlık veri takibi denetiminde genel merkez binası ekranlarla donatılacak.

AK Parti'de seçim hazırlığı: Her hane teker teker gezilecek - 2023 genel seçimlerine kısa süre kaldı. Siyasi partiler titizlikle yürüttüğü çalışmalarını hızlandırdı. MHP, geçtiğimiz haftalarda Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki kampında iki günlük genel toplantı sürecini tamamladı. Böylelikle aday adaylığında çalışmaları sona yaklaştı. AK Parti, 8 Nisan tarihine kadar Yüksek Seçim Kurulu'na aday listesini yollayacak.

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi ülke tarihine damga vuran seçimler arasında en önemli konumda yer alıyor. 85 milyon vatandaşın kaderini belirleyecek seçimin sonucu merak edilirken, seçmenler hangi ittifak ve parti vekiline oy atacağını halen belirleyemedi. En az yüzde 20 kararsız seçmen olduğu biliniyor.

Kararsız seçmenlerin temel odağı ekonomiye yönelik adımların atılmasına göre seçime giren partilerin vaatlerine göre kararını şekillendireceği söyleniyor.

SON 20 YILDA LİG ATLADI

Muhalefet partileri son 20 yılda ilk defa iktidara bu kadar yakın olduğunu hissediyor. Kamuoyunda iktidar değişikliği olacağı algısı bozuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında son 20 yılda hayata geçen projelerin verimliliğine bakıldığı ve yapım aşamasında hedefler göz önünde bulundurulduğunda gelinen nokta gözler önünde açık şekilde anlaşılıyor.

Yerli ve milli imkanlarla yüz yıllık hayaller gerçeğe dönüştü. Savunma sanayisinde yerlilik oranı Türkiye'yi bölgeselden küresel güç konumuna getirdi. Söz dinleyen değil sözünü dinlettiren ülke noktasına geldik.

Türk mühendislerinin son yıllarda gayreti üzerine 60 yıldır hayali kurulan hedefler 2022 yılında hayata geçti. Yerli araba, insansız savaş uçağı, konut projesi, doğalgaz ve petrol rezervleri ile daha fazlası artık hayal değil gerçek oldu.

HER HANE GEZİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti teşkilatına gönlü kırılan kalpleri tekrar kazanmak için kapı kapı dolaşılacağını, partiye gönül bağı kurmuş hanelerin teker teker ziyaret edileceği mesajını verdi.

Toplu açılış törenlerinde meydanlarda onbinlere, ekran başında milyonlara hitap eden Erdoğan, ısrarla 2023 seçimlerine vurgu yapıyor.