Android 14’ün Tanıtım Tarihi Açıklandı! Google I/O Etkinliği İçin 10 Mayıs İşaret Edildi!

Android 14’ün Tanıtım Tarihi Açıklandı! Google I/O Etkinliği İçin 10 Mayıs İşaret Edildi!

Google I/O 2023 etkinliğinin ve bu etkinlik kapsamında, Android 14 ve Pixel ailesinin ne zaman tanıtılacağı açıklandı. Tanıtımı yapılacak olan Android 14’ün çıkış tarihi ise, herkes tarafından merak ediliyor.

Google, 2022 yılında 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Google I/O etkinliklerinde Android 13 tanıtmıştı. Android 13 tanıtımının yanı sıra Google, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modeller içinde ön gösterim yapmıştı. 2023 yılı için Google, Android 14 ve yeni Pixel ailesinin tanıtılacağı Google I/O etkinliğinin tarihini açıkladı.

Yapılan açıklamalarda etkinlik tarihi 10 Mayıs olarak duyuruldu. Gerçekleştirilecek etkinlikte Android 14’ün tanıtımı yapılacak. Birçok kişi tanıtımı yapılacak olan Android 14 ün ne zaman kullanıcılara sunulacağına da merak ediyor 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan Google I/O 2023 etkinliğinde aynı zamanda, yeni Pixel ailesini tanıtımı da yapılacak.

BİRÇOK CİHAZ TANITILACAK

android-14-beta-ne-zaman-cikacak.jpg

Google tarafından yılda birkaç kez gerçekleştirilen Google I/O etkinliklerinde geliştiriciler ve kullanıcılar bir araya geliyor. 10 Mayıs günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte yeni Android sürümü tanıtılacağı gibi akıllı saatler, otomobiller, televizyonlar ve daha pek çok farklı teknolojik cihazında tanıtımı yapılacak.

PIXEL AİLESİ MERAK EDİLİYOR

Google tarafından düzenlenecek olan Google I/O 2023 etkinliklerinde Android 14 merak edildiği kadar, özellikle son dönemlerde başta akıllı telefonlar ve kulaklıkları olmak üzere, akıllı saat ve tabletlerde etkin olarak kullanılan Pixel’in yeni ailesi de büyük bir merak uyandırıyor. Etkinlik gününde tanıtılacak olan birçok cihazın kullanıcılara sunulması ise, ileri bir tarihte gerçekleşiyor. Android 14 işletim sisteminin tanıtım günü belli olsa da tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor.