AVAZTÜRK’ten dev hizmet! Siz sorun biz cevaplayalım…

AVAZTÜRK’ten dev hizmet! Siz sorun biz cevaplayalım…

Avaztürk.com internet haber sitesi siz değerli okuyucularımız için yeni bir platform oluşturuyor. Sitemiz yazarı İnanç Yılan sizlerden gelen soruları cevaplıyor. Haftanın İlk konusu e-ticaret nedir?

Avaztürk.com internet haber sitesi kurulduğu ilk günden beri siz değerli okuyucularımızın desteği ile gücüne güç katıyor. Sizlerin, bize verdiği destek ile huzurlu ve güvende bir çalışma prensibi ile her geçen gün yeni atılımlar yapmak üzere değerlendirmelerde bulunuyor ve nasıl daha iyi hizmet verebiliriz noktasında beyin fırtınası yapıyoruz. 

E-TİCARET OKULU
Bu hafta sizlerden gelen talep doğrultusunda bir soru-cevap köşesi oluşturma kararı aldık. Ve adını e-ticaret okulu koyduk. Sitemiz yazarı İnanç Yılan’ın üstlendiği bu proje ile sizlerin bilgisayarında, cep telefonunda yerimizi alıyoruz. Her hafta birbirinden ayrı belirlenen konularda herkesin merak ettiği soruları cevaplıyoruz. 


E-TİCARET NEDİR?
İlk hafta konumuz e-ticaret nedir? Hangi platformlarda nasıl ürün satılır? Amazon üzerinden dünyaya mal satmak mümkün mü? Siz sorun yazarımız İnanç Yılan Cuma gününden itibaren cevaplasın. Ev hanımları, gençler, işini büyütmek isteyen esnafımız da dahil herkes için kaçırılmayacak fırsat. 24 Mayıs 2019 Cuma günü başlıyoruz.

Bize sorularınızı reklam@avazturk.com mail adresi üzerinden ulaştırabilirsiniz.

1-174.jpg