Balıkesir Altıeylül TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 e Devlet sorgulama ekranı

Balıkesir Altıeylül TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 e Devlet sorgulama ekranı

TOKİ Balıkesir Altıeylül kura sonuçları 2023 için beklenen isim listesi çekiliş günü geldi. Noter huzurunda yapılacak kura çekimi e Devlet sorgulama ekranı ile öğrenilebilecek.

Balıkesir Altıeylül TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 e Devlet sorgulama ekranı - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ kura çekilişi tüm hızı ile devam ederken bugün sıra Balıkesir kura çekimine geldi.

TOKİ Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi 1450 konut projesi için beklenen kura çekilişi tarihi geldi. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen dar gelirlilerin başvuru yaptıkları projede bugün noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi ile satışa sunulan 2+1 ve 3+1 daire sahipleri için başvuru yapanlar arasında hak sahipleri belirlenecek.

TOKİ BALIKESİR ALTIEYLÜL KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023!

Noter huzurunda gerçekleştirilecek TOKİ kura canlı yayını resmi YouTube kanalından izlenebilecek. TOKİ Balıkesir kura çekimi 29 Ocak Pazartesi günü başlarken toplam 1.450 sosyal konutun hak sahibinin belirleneceği kurada Altıeylül ilçesi için kura çekimi saat 10.00'da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Ertuğrul Salonu'nda yapılacak.

toki-kura.jpg

BALIKESİR TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI E-DEVLET SORGULAMA EKRANI 2023

TOKİ Balıkesir kura çekimi, noter huzurunda kurumun Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanıyor. Kura çekilişi sonuçları ile ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşların isim listesi sorgulaması TOKİ'nin resmi internet sitesi ve e-Devlet kapısı üzerinden yapılabiliyor.

Bunun için e -Devlet internet sitesi üzerinden arama bölümüne TOKİ kura sonucu yazarak çıkan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama ekranına tıklamanız yeterli oluyor.